Webtekno Bronze Sistem Nasıldır?

Asıl sizin yaptığınız saçmalık. Arkadaş bilgisayarı sipariş etmiş 3 gün öncesinden ve nasıl, param boşa mı gitti diye soru soruyor ve sizde laptop öneriyorsunuz. Bence, önce siz okuyun.

Asıl sizin yaptığınız saçmalık. Arkadaş bilgisayarı sipariş etmiş 3 gün öncesinden ve nasıl, param boşa mı gitti diye soru soruyor ve sizde laptop öneriyorsunuz. Bence, önce siz okuyun.
Ben de yazdım ki, rahatlık istiyorsanız eğer Laptop alın. Okuyorum zaten.
Masaustunde bildiginiz gibi anakart degisimi yaparak istediginiz tur islemciyi takabiliyorsunuz.

Yoo?
Hocam biliyorum, sıkıntı etmeyin. Her sorunu da siz çözemezsiniz Onu da biliyorsunuz sanırım.

İptal edebilir? Bundan haberiniz yok mu? Yoksa öğretmiş olayım
Servise gondermiyorum, kendi kendime cozmeye calisiyorum. Eger bulamazsam internetten yardim aliyorum. Parami kaptirip bir de daha beter sorunlarla ugrasmak gibi bir takatim yok.
Kimsenin yok. Anlatamıyorum galiba derdimi Fanboy arkadaşa. İyi akşamlar, daha fazla bozuşmadan

İptal edebilir? Bundan haberiniz yok mu? Yoksa öğretmiş olayım

Kimsenin yok. Anlatamıyorum galiba derdimi Fanboy arkadaşa. İyi akşamlar, daha fazla bozuşmadan
Daha fazla tartışmaya girmiyorum artık sevgili can dostum. @Anil26 @SerenadeFürNadia durumu özetlediği için gerekte yok artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…