Webtekno Bronze Sistem Nasıldır?

Sizin gaddarlığınız bana işlemez, Forum dışında da istediğiniz şekilde kendinizi ifade edersiniz, bende ifadenize sizin dilinizden karşılık veririm. Öncelikle Fanboy da değilim, 12-13 yıldır masaüstü, 2011 Aralıktan beri de Laptop kullanıyorum. Günlük işlerim masaüstünde hallolur, gece yatmadan önce Forumda, facebook'ta takılırım, film izlerim. Bunlar zevk işi. Bence gereksiz ama Laptop'a eGPU'da takarsınız, destekleyen Laptop'lara işlemci değişimi de yaparsınız. Masaüstünde sorun çıktığında servis ile uğraşmıyor musunuz? Bu zamana kadar kullandığım hiç bir zamanı servise göndermedim Laptop'un şarj girişi 5 yıldan sonra tutmamaya başlayana dek. Benim hor kullanmamdan dolayı kaynaklanan bir sorun hemde.

Arkadaş ileriye dönük bir şey bahsetmemiş, bahsetseydi ben de bahsederdim. Kendi isteğim değil arkadaşın dediklerine cevap verdim. Okumadan etmeden iş yapıyorsunuz. Saçmalık!

Arkadaş konuda oynamak istediği oyunlardan bahsetmiş. Onları kaldırır ya?
Asıl sizin yaptığınız saçmalık. Arkadaş bilgisayarı sipariş etmiş 3 gün öncesinden ve nasıl, param boşa mı gitti diye soru soruyor ve sizde laptop öneriyorsunuz. Bence, önce siz okuyun.

Asıl sizin yaptığınız saçmalık. Arkadaş bilgisayarı sipariş etmiş 3 gün öncesinden ve nasıl, param boşa mı gitti diye soru soruyor ve sizde laptop öneriyorsunuz. Bence, önce siz okuyun.
Ben de yazdım ki, rahatlık istiyorsanız eğer Laptop alın. Okuyorum zaten.
Masaustunde bildiginiz gibi anakart degisimi yaparak istediginiz tur islemciyi takabiliyorsunuz.

Yoo? :D
Hocam biliyorum, sıkıntı etmeyin. Her sorunu da siz çözemezsiniz :) Onu da biliyorsunuz sanırım.

Hocam biliyorum, sıkıntı etmeyin. Her sorunu da siz çözemezsiniz :) Onu da biliyorsunuz sanırım.
Servise gondermiyorum, kendi kendime cozmeye calisiyorum. Eger bulamazsam internetten yardim aliyorum. Parami kaptirip bir de daha beter sorunlarla ugrasmak gibi bir takatim yok.

İptal edebilir? Bundan haberiniz yok mu? Yoksa öğretmiş olayım :)
Servise gondermiyorum, kendi kendime cozmeye calisiyorum. Eger bulamazsam internetten yardim aliyorum. Parami kaptirip bir de daha beter sorunlarla ugrasmak gibi bir takatim yok.
Kimsenin yok. Anlatamıyorum galiba derdimi Fanboy arkadaşa. İyi akşamlar, daha fazla bozuşmadan :)

İptal edebilir? Bundan haberiniz yok mu? Yoksa öğretmiş olayım :)

Kimsenin yok. Anlatamıyorum galiba derdimi Fanboy arkadaşa. İyi akşamlar, daha fazla bozuşmadan :)
Daha fazla tartışmaya girmiyorum artık sevgili can dostum. @Anil26 @SerenadeFürNadia durumu özetlediği için gerekte yok artık.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı