Webtekno'nun paylaştığı Windows 11 ISO dosyası güvenilir mi?

Odios01

Hectopat
Merhabalar. Webtekno Windows 11 ISO dosyası ile ilgili bir haber yayınladı ve linke tıkladığımda Windows 10 ISO indirme sitesi gibi site geldi. Ben de Windows 11'i çok merak ettiğimden dolayı Beta kanalındakini indireceğim. Ancak bu ISO dosyası güvenilir mi?
Haber:

Merhabalar. Webtekno Windows 11 ISO dosyası ile ilgili bir haber yayınladı ve linke tıkladığımda Windows 10 ISO indirme sitesi gibi site geldi. Ben de Windows 11'i çok merak ettiğimden dolayı Beta kanalındakini indireceğim. Ancak bu ISO dosyası güvenilir mi?
Haber:
Linki incediğimde Microsoft'un kendi sitesi olduğunu gördüm. Kendiniz de Google'dan arayarak ulaşabilirsiniz.

Yani kesinlikle güvenilir, zaten Webtekno gibi bir firma kaçak link paylaşacak değil ya.

Zaten link direkt buraya yönlendiriyor. Güvenilir haliyle :)
Link'te Webtekno yazması bana garip geldi. O yüzden sordum. Bu arada teşekkürler hocam. :)
Webtekno büyük bir yer tahminimce güvenilir olur
Linki incediğimde Microsoft'un kendi sitesi olduğunu gördüm. Kendiniz de Google'dan arayarak ulaşabilirsiniz.

Yani kesinlikle güvenilir, zaten Webtekno gibi bir firma kaçak link paylaşacak değil ya.
Teşekkürler hocalarım :).
@EfeHizm Sizi rahatsız ettiysem özür dilerim.
Windows 11 ISO'sunu indirdim ancak Driver'ı nasıl yükleyeceğim? AMD'nin sitesinde sadece Windows 10 64 Bit var. Onu indirsem uyumlu olur mu?

Son düzenleme:
Link'te Webtekno yazması bana garip geldi. O yüzden sordum. Bu arada teşekkürler hocam. :)

Teşekkürler hocalarım :).
@EfeHizm Sizi rahatsız ettiysem özür dilerim.
Windows 11 ISO'sunu indirdim ancak Driver'ı nasıl yükleyeceğim? AMD'nin sitesinde sadece Windows 10 64 Bit var. Onu indirsem uyumlu olur mu?
Bir bilgim yok ama tahminimce çalışmayabilir fakat denemekden zarar gelmez bi deneyin

Bir bilgim yok ama tahminimce çalışmayabilir fakat denemekden zarar gelmez bir deneyin
Şu anlık Windows 11'i kurdum. Driver'ı da yükledim. Şu an için gördüğüm herhangi bir sorun yok.

Çalışmaz dediğiniz mesela kurarken veya kurduktan sonra hata mı verir? Biliyorum çok fazla soru soruyorum 😁.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı