WeChat Hesap Oluşturma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar hesabım kapatıldı vs. gibisinden yazanlar için buraya yazma gereksinimi duydum. WeChat Çin'in resmi uygulaması bildiğiniz üzere sizin yazışmalar vs. kontrol ediliyor hakkınızda ki şikayetler vs devamlı kontrol ediliyor. Siz farklı bir dilde yazsanız dahi yine translate özelliğinden dolayı kontrol ediliyor.

Hesabı banlanan arkadaşlar WeChat'e gerçek kullanıcı oldugunuzu kanıltmananız gerekiyor şayet doğrulama yüzünden kapatıldıysa.

Bunun dışında yakın çevre ile etkileşim özelliğinden dolayı kişileri rahatsız ettiyseniz yine hesabınız kapatılır. Attığınız fotoğraflar konuşmalar uygunsuz ise yine kapatılır.

Ben ve çevremde ki arkadaşlarım uzun yıllardır aktif olarak kullanıyoruz hiçbir sorun görmedik. Hatta bilirsiniz çinde nakit para çok nadir kullanılır nakit yerine WeChat in WePay, AliPay gibi sistemleri kullanılıyor barkod ile.

Açıkcası kimsenin hesabının durduk yere kapatılacağını düşünmüyorum. Yazıyorsunuz buralara sebepsiz yere kapatıldı gibisinden şaşırıyorum ben.

// : 3 arkadaşa daha yeni oldum mail üzerinden gördüklerime dönüyorum. Belirli bir süreden sonra benim referans oldugum kişilerde başkalarına olabilir birbirine yardımcı olmak amacıyla.

Arkadaşlar hesabım kapatıldı vs. gibisinden yazanlar için buraya yazma gereksinimi duydum. WeChat Çin'in resmi uygulaması bildiğiniz üzere sizin yazışmalar vs. kontrol ediliyor hakkınızda ki şikayetler vs devamlı kontrol ediliyor. Siz farklı bir dilde yazsanız dahi yine translate özelliğinden dolayı kontrol ediliyor.

Hesabı banlanan arkadaşlar WeChat'e gerçek kullanıcı oldugunuzu kanıltmananız gerekiyor şayet doğrulama yüzünden kapatıldıysa.

Bunun dışında yakın çevre ile etkileşim özelliğinden dolayı kişileri rahatsız ettiyseniz yine hesabınız kapatılır. Attığınız fotoğraflar konuşmalar uygunsuz ise yine kapatılır.

Ben ve çevremde ki arkadaşlarım uzun yıllardır aktif olarak kullanıyoruz hiçbir sorun görmedik. Hatta bilirsiniz çinde nakit para çok nadir kullanılır nakit yerine WeChat in WePay, AliPay gibi sistemleri kullanılıyor barkod ile.

Açıkcası kimsenin hesabının durduk yere kapatılacağını düşünmüyorum. Yazıyorsunuz buralara sebepsiz yere kapatıldı gibisinden şaşırıyorum ben.

// : 3 arkadaşa daha yeni oldum mail üzerinden gördüklerime dönüyorum. Belirli bir süreden sonra benim referans oldugum kişilerde başkalarına olabilir birbirine yardımcı olmak amacıyla.
Ilk yazanlardanimama bana geri dönüş yapmadın varsa yardımcı olursan sevinirim

Biraz önceki mesajıma daha az önce gelen rapor dönüşünü eklemek istiyorum. Dediğim gibi kimsenin hesabı yok yere kapatılmıyor.

Dosya Ekleri

• 345D6023-717B-46AC-9EF6-0385A08A6113.png
    345D6023-717B-46AC-9EF6-0385A08A6113.png
    48,8 KB · Görüntüleme: 126
Hocam miui rom için we chat kullanmam gerek bunun için WeChat üyelik oluşturmak istiyorum. Referans olur musun bana lütfen. Mail adresim şu: pastak_pistak@hotmail.com lütfen üyelik aktiflestirmeme yardımcı olur musunuz ??
Arkadaşlar pastak_pistak@hotmail.com adresi benim. Bana referans için yazan arkadaşlar yardımcı olamadığım için kusura bakmasınlar çünkü benim de artık WeChat aboneliğim yok. WeChat hesabını açmak için tam 1 ay boyunca bekledim sonunda burdan Yasin arkadaşımız sayesinde aldım. Aldıktan 2 gün sonra hesabımı kapattılar. Ekranda yazdıkları kapama sebebi ise çok komik. "Çoklu kullanım tespit ettik" bu mesajla hesabımı bloke ettiler. Buraya WeChat için gelen arkadaşlara önerim. Eğer gerçekten %100 ihtiyacınız yoksa boşuna emek vermeyin uğraşmayın. Dünyada hangi uygulamanın böyle bir saçmalığı var ki sizden referans bulmanızı istiyor. Hesabımı açtım 2 günde kapattılar. Kimse uğraşmasın gerçekten ihtiyacı yoksa. Bana da mail atmayın diye yazıyorum buraya bu notu çünkü birçok arkadaştan mail aldım ve elimden bişey gelmedi. Bana mail atıp hayal kırıklığına uğraşmayın. Hepinize bol şans inşallah uğraştığınıza değecek bişey uğraşırsınız. Ayrıca telefonda açıkken başka bir cihazda açmayı denemeyin. Yoksa kapatıyorlar hesabı hiçbir gerekçe uyarı yapmadan. Iyi günler herkese.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı