Facebook ile kayıt olmayı deneyin.Arkadaşlar,
WeChat'a kaydolayım derken referans istiyor etrafımda da bu uygulamayı kullanan yok referans verebilecek ve nasıl verebileceği hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Arkadaşlar,
WeChat'a kaydolayım derken referans istiyor etrafımda da bu uygulamayı kullanan yok referans verebilecek ve nasıl verebileceği hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Ben Facebook ile kayıt oldum hocam, hiç referans gibi şeyler gerekmeden.WeChat QR sorununu sadece WeChat kullanan kişiler çözebilir bunun için kişinin en az 3 önce hesabı onaylanmış ya da para yükleyip harcamış olması 1. şartır referans olması için şahsen benimkini zamanında undawn için Çinli bir arkadaş yapmıştı ben de başka arkadaşa yapayım dedim meğer şartları varmış yani her hesabı olan kafasına göre başkasına referans olamaz ve ayrıca referans olan kişi yılda sadece 1 kere referans olabiliyor.
Hmm benimki numaraya kayıtlı bir dünya şey istedi Çinli arkadaş olmasaydı açamazdım hesap şu an 3 yıllık.
Ben Facebook ile kayıt oldum hocam, hiç referans gibi şeyler gerekmeden.
Bana referans olabilir misin?
Banan referans olabilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.