Netflix Wednesday 2. Sezon onayı aldı

Benim anlamadığım durum şu; insanlar neye göre, boş dizi, gereksiz dizi yorumlarını yapıyor. Dizi / film sektörü gerçeklik için, insanlara genel kültür katmak için çekilen şeyler değildir genel olarak. Eğlence sektörüne giriyor. Kimisi beğenir, kimisi beğenmez. Prison Break, Fringe hayatımın dizilerindendir ama gel gelelim 2 kere Breaking Bad denememe rağmen dayanamayıp 2 sezon bitmeden diziyi bıraktım. Tek yorumum "Yavaş ilerleyen, bana hitap etmeyen bir dizi" oluyor boş ya da gereksiz dizi demek yerine. Benim diziden istediğim tek şey bana hitap edecek şekilde eğlendirmesi, gerek korkuturken, gerek gizemli şekilde ama korksam da eğleniyorum. Ben fazlasıyla beğendim diziyi 25+ yaşında biri olarak.

Gereksiz bir dizi. 1991 yılında çıkan ve bu filmle aynı konuya ve karakterlere sahip olan Addams Ailesi filmi yeterliydi.
Konu iyi, aile ortamı iyi, oyuncular genç olmalarına göre çok başarılılar ve kısa sürede biten bir dizi. Neden gereksiz olsun?

Dizi rekorlar kırdı ve kötü yorum yok denecek kadar az, gereksiz olmadığı ortada bence. Her popüler içerik kötü olmak zorunda değil.

Konu iyi, aile ortamı iyi, oyuncular genç olmalarına göre çok başarılılar ve kısa sürede biten bir dizi. Neden gereksiz olsun?

Dizi rekorlar kırdı ve kötü yorum yok denecek kadar az, gereksiz olmadığı ortada bence. Her popüler içerik kötü olmak zorunda değil.
Meyve veren ağaç taşlanırmış.

Güzel haber. 22 yaşında biri olarak severek izledim. Tabii ki en iyi dizi değil ama şimdi çıkan çoğu diziye göre kaliteli ve saran bir yapım. İzlemeyenler varsa çerezlik olarak tavsiye ederim.

Ben gayet iyi bir dizi olduğunu düşünüyorum. Gerek oyuncu kadrosu, gerek konusu çok iyi bence. Evet abartılacak bir dizi değil ama çok sürükleyici bir dizi.

Herkesin fikrine saygı duyarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı