F Furisty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 7 Eylül 2020 #11 Uzak durun, daha bilindik markalar var. Daha kaliteli ve müşteri hizmetleri cok iyi. Hem onu alırken vergi gelicek.
Uzak durun, daha bilindik markalar var. Daha kaliteli ve müşteri hizmetleri cok iyi. Hem onu alırken vergi gelicek.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.106 Çözümler 9 Yer Saratov 7 Eylül 2020 #12 Dedik ya almayın diye, niye konu açıp duruyorsunuz? Aynı SSD işte, 500 GB modeli olsa ne olur olmasa ne olur; WEIJINTO 1 TB SSD alınır mı? Aliexpress uzerinden bu SSD alınır mı? 1 TB moldelinin fiyati gercekten cok ucuz. www.technopat.net
Dedik ya almayın diye, niye konu açıp duruyorsunuz? Aynı SSD işte, 500 GB modeli olsa ne olur olmasa ne olur; WEIJINTO 1 TB SSD alınır mı? Aliexpress uzerinden bu SSD alınır mı? 1 TB moldelinin fiyati gercekten cok ucuz. www.technopat.net
M.U.M Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 690 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2020 #13 letmenow dedi: Dedik ya almayın diye, niye konu açıp duruyorsunuz? Aynı SSD işte, 500 GB modeli olsa ne olur olmasa ne olur; WEIJINTO 1 TB SSD alınır mı? Aliexpress uzerinden bu SSD alınır mı? 1 TB moldelinin fiyati gercekten cok ucuz. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Keyfimden. Hatta birazdan bir tane daha acacagim.
letmenow dedi: Dedik ya almayın diye, niye konu açıp duruyorsunuz? Aynı SSD işte, 500 GB modeli olsa ne olur olmasa ne olur; WEIJINTO 1 TB SSD alınır mı? Aliexpress uzerinden bu SSD alınır mı? 1 TB moldelinin fiyati gercekten cok ucuz. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Keyfimden. Hatta birazdan bir tane daha acacagim.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.106 Çözümler 9 Yer Saratov 7 Eylül 2020 #14 M.U.M dedi: Keyfimden. Hatta birazdan bir tane daha acacagim. Genişletmek için tıkla... Keyfinizden dolayı ceza alacaksınız. Ne dememizi bekliyorsun al dememizi mi? Tamam al o zaman, ne diyelim, laftan anlamıyorsun çünkü.
M.U.M dedi: Keyfimden. Hatta birazdan bir tane daha acacagim. Genişletmek için tıkla... Keyfinizden dolayı ceza alacaksınız. Ne dememizi bekliyorsun al dememizi mi? Tamam al o zaman, ne diyelim, laftan anlamıyorsun çünkü.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 7 Eylül 2020 #15 Sırf 100-200 TL daha ucuza alacaksınız diye saçma sapan bilinmedik bir markayı alıyorsunuz. Koyun üstüne para adam gibi Samsung alın. Son düzenleme: 7 Eylül 2020
Sırf 100-200 TL daha ucuza alacaksınız diye saçma sapan bilinmedik bir markayı alıyorsunuz. Koyun üstüne para adam gibi Samsung alın.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.942 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2020 #16 Sadece oyun içinse alınır bence. En ölü SSD bile HDD'den on kat iyidir. Kişisel/önemli dosyalarımı koymazdım ama ne zaman bozulacağı belli olmaz. Furkan_D dedi: Sırf 100 TL daha ucuza alacaksınız diye saçma sapan bilinmedik bir markayı alıyorsunuz. Koyun adam gibi Samsung alın. Genişletmek için tıkla... 600'e Samsung'un 1 TB SSD'si hangisi? Link atar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2020
Sadece oyun içinse alınır bence. En ölü SSD bile HDD'den on kat iyidir. Kişisel/önemli dosyalarımı koymazdım ama ne zaman bozulacağı belli olmaz. Furkan_D dedi: Sırf 100 TL daha ucuza alacaksınız diye saçma sapan bilinmedik bir markayı alıyorsunuz. Koyun adam gibi Samsung alın. Genişletmek için tıkla... 600'e Samsung'un 1 TB SSD'si hangisi? Link atar mısınız?
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 7 Eylül 2020 #17 Hüseyin42 dedi: 600'e Samsung'un 1 TB SSD'si hangisi link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Şu cevabı tekrar oku ve yorumunu tekrar gözden geçirmeni diliyorum...
Hüseyin42 dedi: 600'e Samsung'un 1 TB SSD'si hangisi link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Şu cevabı tekrar oku ve yorumunu tekrar gözden geçirmeni diliyorum...
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.942 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2020 #18 Furkan_D dedi: Şu cevabı tekrar oku ve yorumunu tekrar gözden geçirmeni diliyorum... Genişletmek için tıkla... Güzel kardeşim adam 500 GB yerine 1 TB alırım diyor sen gidip 500'lük öneriyorsun.
Furkan_D dedi: Şu cevabı tekrar oku ve yorumunu tekrar gözden geçirmeni diliyorum... Genişletmek için tıkla... Güzel kardeşim adam 500 GB yerine 1 TB alırım diyor sen gidip 500'lük öneriyorsun.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 7 Eylül 2020 #19 Hüseyin42 dedi: Güzel kardeşim adam 500 GB yerine 1 TB alırım diyor sen gidip 500'lük öneriyorsun. Genişletmek için tıkla... 500'lük önerdiğimi kim söyledi? Üstüne para koyup 1 TB alsın dedim
Hüseyin42 dedi: Güzel kardeşim adam 500 GB yerine 1 TB alırım diyor sen gidip 500'lük öneriyorsun. Genişletmek için tıkla... 500'lük önerdiğimi kim söyledi? Üstüne para koyup 1 TB alsın dedim
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.942 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2020 #20 Furkan_D dedi: 500'lük önerdiğimi kim söyledi? Üstüne para koyup alsın dedim Genişletmek için tıkla... Bende üstüne 100 TL daha koyup 1 TB olan ürünün linkini istedim işte. Baktım 1.150'den daha ucuzu yok.
Furkan_D dedi: 500'lük önerdiğimi kim söyledi? Üstüne para koyup alsın dedim Genişletmek için tıkla... Bende üstüne 100 TL daha koyup 1 TB olan ürünün linkini istedim işte. Baktım 1.150'den daha ucuzu yok.