Uzak durun, daha bilindik markalar var. Daha kaliteli ve müşteri hizmetleri cok iyi. Hem onu alırken vergi gelicek.
Keyfimden. Hatta birazdan bir tane daha acacagim.Dedik ya almayın diye, niye konu açıp duruyorsunuz? Aynı SSD işte, 500 GB modeli olsa ne olur olmasa ne olur;
WEIJINTO 1 TB SSD alınır mı?
Aliexpress uzerinden bu SSD alınır mı? 1 TB moldelinin fiyati gercekten cok ucuz.www.technopat.net
Keyfinizden dolayı ceza alacaksınız. Ne dememizi bekliyorsun al dememizi mi? Tamam al o zaman, ne diyelim, laftan anlamıyorsun çünkü.Keyfimden. Hatta birazdan bir tane daha acacagim.
600'e Samsung'un 1 TB SSD'si hangisi? Link atar mısınız?Sırf 100 TL daha ucuza alacaksınız diye saçma sapan bilinmedik bir markayı alıyorsunuz. Koyun adam gibi Samsung alın.
Şu cevabı tekrar oku ve yorumunu tekrar gözden geçirmeni diliyorum...600'e Samsung'un 1 TB SSD'si hangisi link atar mısınız?
Güzel kardeşim adam 500 GB yerine 1 TB alırım diyor sen gidip 500'lük öneriyorsun.Şu cevabı tekrar oku ve yorumunu tekrar gözden geçirmeni diliyorum...
500'lük önerdiğimi kim söyledi? Üstüne para koyup 1 TB alsın dedimGüzel kardeşim adam 500 GB yerine 1 TB alırım diyor sen gidip 500'lük öneriyorsun.![]()
Bende üstüne 100 TL daha koyup 1 TB olan ürünün linkini istedim işte. Baktım 1.150'den daha ucuzu yok.500'lük önerdiğimi kim söyledi? Üstüne para koyup alsın dedim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.