WeMod güvenli midir?

Wemod açık halde CPU kullanımınıza görev yöneticisinden bakın, bir de Wemod kapalıyken bakın. Bilgisayarda başka bir işlem yokken Wemod açık ile kapalı arasında %5-7 arasında işlemci kullanımı farkı var. Hiç masum değil. CPU ile mining yapıyor olabilir arka planda.
WeMod %100 güvenilir bir program. Ayrıca açılalı 1 sene olmuş konuya neden tekrar bu mesajı yazdınız anlayamadım.

İyiliğiniz için, çünkü alttan alttan makinenizin ciğerini söküyorlar.

Hocam 1 yıldır kullanıyorum herhangi bir performans kaybı ısı artışı gibi bir durum olmadı CPU en fazla %5 kullandı ileri zamanda bir sorun olur mu bilemem fakat şu an hiçbir sıkıntı yok internette ne olduğu belli olmayan trainer indirmektense WeMod kullanmayı tercih ediyorum.

Hocam 1 yıldır kullanıyorum herhangi bir performans kaybı ısı artışı gibi bir durum olmadı CPU en fazla %5 kullandı ileri zamanda bir sorun olur mu bilemem fakat şu an hiçbir sıkıntı yok internette ne olduğu belli olmayan trainer indirmektense WeMod kullanmayı tercih ediyorum.
Ben performans kaybı yada ısı artışından bahsetmiyorum. Ben de 10 dk deneme yaptım ve programın açık olması ile açık olmaması arasında görev yöneticisinde işlemci kullanımında %5-7 arasında fark var. Program kapalıyken bilgisayarda hiç bir program çalışmıyorken işlemci % 0-1 arası, program açıkken işlemci %5-7 arası kullanılıyor. Belli ki program arka planda bir haltlar karıştırıyor. Sistemi yormadan çaktırmadan ne koparırsam kârdır misali alttan alttan işlemci ile mining çalıştırıyor olabilir.

Merhaba WeMod adlı bir program var offline oyunlarda hile yapmaya yarıyor birkaç gündür kullanıyorum bir sorun göremedim ayrıca izlediğim popüler bir YouTuber reklamını yaptığı için güvendim fakat bazı kişiler trojan olabilir demiş uzun süre kullanan birisi var mı güvenli midir?
Şuanlık güvenilir. Sonra ne olur bilemeyiz bende yıllardır kullanıyorum.
TotalVirüs

Merhaba, oyunlarda kullanırken herhangi bir achievement alamama sorunu oluyor mu?

Edit: Tamam denedim Ubisoft Connect üzerinden AC Rogue oynuyordum trophy geldi sorun olmadı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı