Whatgeek Akko Switchler orijinal mi?

tworkie

Centipat
Daha fazla  
Whatgeek’den Akko Piano V3 Pro switch aldım. Kutunun üstünde Akko Pro yazmasına rağmen arkasında CS Piano switchin resmi var. Switchlerde PRO şeklinde değil (yani [+] bu şekilde). Resimlere ekledim. Nasıl sahte olup olmadığını anlarım? (CS ise o da olur yeterki orijinal olsun)
@382019

Dosya Ekleri

• IMG_1617.jpeg
    IMG_1617.jpeg
    100,2 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_1618.jpeg
    IMG_1618.jpeg
    98,1 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_1619.jpeg
    IMG_1619.jpeg
    164,4 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_1620.jpeg
    IMG_1620.jpeg
    168,1 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Çok tuhaf, Whatgeek Discord sunucusuna sorun bunu hocam en kısa sürede yanıt veriyor firma sahibi. Size ellerinden geleni yapacaklarını inanıyorum, müşteri hizmetleri çok iyi.

Çok tuhaf, Whatgeek Discord sunucusuna sorun bunu hocam en kısa sürede yanıt veriyor firma sahibi. Size ellerinden geleni yapacaklarını inanıyorum, müşteri hizmetleri çok iyi.

Alırken de bir fotoğrafta bu diğer fotorafta prolar vardı, başlık aynıydı ama.

Şimdi farkettim Akko’nun kendi sitesinde de Piano Prolar böyle fakat videolar ve whatgeek’in sitesinde normal prolar gibi bu şekil [+]. İki versiyonu falan var galiba.

Son düzenleme:
Alırken de bir fotoğrafta bu diğer fotorafta prolar vardı, başlık aynıydı ama.

Şimdi farkettim Akko’nun kendi sitesinde de Piano Prolar böyle fakat videolar ve whatgeek’in sitesinde normal prolar gibi bu şekil [+]. İki versiyonu falan var galiba.
Akko Piano Pro kutusundan CS Piano çıkmış hocam sizde, durum bu.

Yani kısaca Akko'nın açıklaması şu şekilde; bunlar aynı switchlerdir ama kutudan çıktığında daha iyi bir deneyim olması için daha iyi lube'lanmış şekilde geliyor. Pro dediğinin farkı buymuş.

Yani kısaca Akko'nın açıklaması şu şekilde; bunlar aynı switchlerdir ama kutudan çıktığında daha iyi bir deneyim olması için daha iyi lube'lanmış şekilde geliyor. Pro dediğinin farkı buymuş.
CS olanı da direkt olarak fabriada elle lubelenmiş olarak geliyor, daha iyi yani. Sesleri biraz farklı.

Cevap yazdılar ürünün detaylı fotoğraflarını ürün kodunu falan istediler. Bende klavyeye takarken birinin pini yamulmuştu onu da okulda eğlenmek için götürmüştüm yayı fırladı, housingi falan derken switch çöp oldu. Şimdi iadede istemiyorum zaten CS daha iyi bir switch ama belki bir kutuda pro gönderirler veya durumu öğrenmek için (sahte mi değil mi?) desteğe yazmıştım. Atsam bu haliyle fotoğrafı ve geri dönderin derseler ve göndermezsem bana bir şey yapabilirler mi?

Cevap yazdılar ürünün detaylı fotoğraflarını ürün kodunu falan istediler. Bende klavyeye takarken birinin pini yamulmuştu onu da okulda eğlenmek için götürmüştüm yayı fırladı, housingi falan derken switch çöp oldu. Şimdi iadede istemiyorum zaten CS daha iyi bir switch ama belki bir kutuda pro gönderirler veya durumu öğrenmek için (sahte mi değil mi?) desteğe yazmıştım. Atsam bu haliyle fotoğrafı ve geri dönderin derseler ve göndermezsem bana bir şey yapabilirler mi?
Yapamazlar, detaylı fotosunu ve ürün kodunu verin hocam onlara.

Switchlerin orijinal olduğunu Akko’nun Discord desteğinden teyit ettim. Yanlış ürün konusunda ise Whatgeek geri dönüş yaptı ve sıkıntı olmadığını, kutusuna dikkat etmememi söyledi. Bende biraz agresif şekilde sorunun farklı bir şey olduğunu açıkladım. Bana şimdi 5$ iade teklif ediyorlar, sizce kabul etmeli miyim? Siz ne isterdiniz? @382019

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı