Whatgeek gmk67 YunExpress 4 gündür güncelleme yok

Haluk Albayrak

Kilopat
Katılım
6 Mayıs 2018
Mesajlar
2.648
Çözümler
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ürünüm cumartesi günü TR'ye varmış olarak gözüküyor fakat o günden beri herhangi bir güncelleme bulamadım hiçbir yerde. 4 gün oldu neredeyse 5 gün olacak gümrüğe girip girmediği Aras Kargo'ya verilip verilmediği bile gözükmüyor. Doğal olarak ürünün gümrükte olması lazım ya da geçmiştir fakat hala güncellenmedi. Benzer durumu yaşayan var mı?
1702408470313.png
 
Normal. Haftasonları çalışmıyor gümrük, pazartesi yoğunluk olmuştur gümrüğe gelmemiştir diyelim. Tabii bilgi girişi anında olacak diye kural yok, bilgi girişi olmamıştır. Aras Kargo uygulamasına siteye ilettiğiniz bilgiler ile kayıt olunca adınıza gelen ve giden kargolar otomatik olarak düşüyor oraya.
 
Normal. Hafta sonları çalışmıyor gümrük, pazartesi yoğunluk olmuştur gümrüğe gelmemiştir diyelim. Tabii bilgi girişi anında olacak diye kural yok, bilgi girişi olmamıştır. Aras Kargo uygulamasına siteye ilettiğiniz bilgiler ile kayıt olunca adınıza gelen ve giden kargolar otomatik olarak düşüyor oraya.

Kayıt olma mevzusunu bilmiyordum teşekkürler. İndirip kayıt oldum fakat henüz bir şey düşmedi. YunExpress'in verdiği kargo kodu e ticarette YunExpress olmadığından dolayı da işe yaramıyor.
 
Yunexpress üzerinden benim de gelecek kargom var ve en son "International flight has arrived" TR'de gözüküyor. Hangi firma getiriyor Türkiye'de kargoyu ve nasıl takip ediliyor? Sizin kargonuz elinize ulaştı mı?
 
YunExpress üzerinden benim de gelecek kargom var ve en son "ınternational Flight has arrived" TR'de gözüküyor. Hangi firma getiriyor Türkiye'de kargoyu ve nasıl takip ediliyor? Sizin kargonuz elinize ulaştı mı?

Aras Kargo getiriyor. Türkiye'ye vardıysa birkaç gün içinde gelir. Aras Kargo mobil uygulamanıza kendi adınız ve tcniz ile kayıt olun. Adınıza gelen tüm kargoları sisteme girildiği an gösteriyor.
 
Aras Kargo getiriyor. Türkiye'ye vardıysa birkaç gün içinde gelir. Aras Kargo mobil uygulamanıza kendi adınız ve tcniz ile kayıt olun. Adınıza gelen tüm kargoları sisteme girildiği an gösteriyor.

Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. 14 gündür Flight arrived TR yazıyor sizce normal mi?
 

Dosya Ekleri

  • B32A2700-3AE9-45E1-BCBC-65640C5D3ACC.jpeg
    B32A2700-3AE9-45E1-BCBC-65640C5D3ACC.jpeg
    104,1 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı