Whatgeek Türkiye gönderimleri

Exhos19

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar whatgeek üzerinden ajazz ak820 pro klavye almak istiyordum fakat gönderimleri kapattıkları için alamamıştım.
Canlı destekten bu durumun ne zaman sona ereceğini sorduğumda(kibar bir dille) şu yanıtı aldım:
" Sorry that, we would like to inform you that, due to recent business adjustments, we have temporarily closed the Turkish order channel. Your understanding is appreciated during this transition.the deep meaning of "temporarily closed the Turkish order channel" is that Türkiye customer will be not able to place new order."

İngilizcem çok iyi değil o yüzden bir kezde translate ile çevirdim ama tam anlayamadım. Acaba kalıcı olarak ya da uzun bir süre açamayacaklarını mı belirtmişler ya da öylesine bir cevap mı olmuş. Bunu sizinle paylaşmak istedim çünkü yüksek ihtimal benim gibi açılmasını bekleyenler vardır. Açıkçası bu tarz custom klavyelere kafayı taktığımdan ve ilk kez bu kadar istekli olduğumdan sürekli kontrol ediyorum. Eğer uzun bir süre ya da hiç açılmayacaksa boşuna beklemenin bir anlamı yok.

Son düzenleme:
Arkadaşlar olayın aslı kızıldeniz ve süveyş kanalında yaşanan yük gemilerine saldırılar. Deniz yoluyla gelen mallar sürecin sıkıntılı olması sebebiyle limanlarda bekletiliyor. Ek olarak Ajazz AK680 modelinde çok sipariş aldılar ve artan maliyet sebebiyle de Türkiye'den sipariş almaya artık sıcak bakmıyorlar. Discord'dan ve diğer iletişim alanlarından vatandaşlarımız whatgeek çalışanlarına ağır ithamlarda bulunmuşlar. Umarım kapanan kapılar tekrar açılır...

Arkadaşlar olayın aslı kızıldeniz ve süveyş kanalında yaşanan yük gemilerine saldırılar. Deniz yoluyla gelen mallar sürecin sıkıntılı olması sebebiyle limanlarda bekletiliyor. Ek olarak Ajazz AK680 modelinde çok sipariş aldılar ve artan maliyet sebebiyle de Türkiye'den sipariş almaya artık sıcak bakmıyorlar. Discord'dan ve diğer iletişim alanlarından vatandaşlarımız whatgeek çalışanlarına ağır ithamlarda bulunmuşlar. Umarım kapanan kapılar tekrar açılır...
DC üzerinden küfür falan etmişler sanırım.

DC üzerinden küfür falan etmişler sanırım.

Evet maalesef. TR şartlarında 1000-1500TL bandındaki klavyeyi 650TL'ye alıyorsun üstelik haricinde başka hiçbir ödeme yapmıyorsun. Vergi yok, gönderim ücreti yok. Adamlar beklemedikleri kadar sipariş aldıkları için stok yetmiyor temin edeceklerini söylemelerine rağmen ana avrad dümdüz sövüyorsun. Fiyata her şey dahil satış yapan nadir sitelerden biridir whatgeek değerini bilmek lazımdı. Şunu İtopya veya başka Türk firması yapsaydı bu kadar rahat küfür edebilirler miydi çok merak ediyorum. Cehalet cehalet cehalet...

Evet maalesef. TR şartlarında 1000-1500TL bandındaki klavyeyi 650TL'ye alıyorsun üstelik haricinde başka hiçbir ödeme yapmıyorsun. Vergi yok, gönderim ücreti yok. Adamlar beklemedikleri kadar sipariş aldıkları için stok yetmiyor temin edeceklerini söylemelerine rağmen ana avrad dümdüz sövüyorsun. Fiyata her şey dahil satış yapan nadir sitelerden biridir whatgeek değerini bilmek lazımdı. Şunu İtopya veya başka Türk firması yapsaydı bu kadar rahat küfür edebilirler miydi çok merak ediyorum. Cehalet cehalet cehalet...

Utanç verici gerçekten.

Gerçekten bizim insanımız bazen en ufak şeyde celalleniyor, sabır yok, ahlak yok.

Ama başka ülkelere açık
hepimiz aynıyız ırkçılık yapmayın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı