Çözüldü WhatsApp aramasında Google üzerinden hiçbir video izlenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Android

bnymn18

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım - Bilgisayar Teknisyeni - Halkla İlişkiler Uzmanı
Merhaba. Şu an kullandığım telefon Samsung S24 FE ve Samsung Tab S9 FE modeli. Bu cihazlarımda WhatsApp sesli veya görüntülü arama esnasında Google üzerinden hiçbir videoyu izleyemiyorum. Videonun sesini kapatınca video başlıyor ancak sesini aktif edince ise duruyor ve başlatamıyorsun. Başlattığında kendisi otomatikman durduruyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
One UI 6 ile beraber kısılan bir özellik. Az önce Samsung forumda gezerken gördüm, birkaç kullanıcı daha bu durumdan muzdarip. Anlaşılan çözümü yok.
Yeni Android sürümlerinde arama sırasında video ve medya oynatımı engelli. Sound assistant uygulaması üzerinden çift uygulama sesi ayarını aktif etmeyi denediniz mi?

Nasıl yapacağım konusunda yardımcı olur musunuz?

Galaxy Store ya da Play Store üzerinden Sound Assistant isimli uygulamayı indirip çoklu uygulama sesi ayarını aktifleştirin.
SmartSelect_20250224_201852_Sound Assistant.jpg

Çoklu uygulama sesi ayarını tüm uygulamalar yapıp tekrar dener misiniz?

Onu da denedim olmuyor. Sadece WhatsApp seçtim o da olmadı. Film falan izleyemiyorum. Gerçekten neden böyle bir engel var çok saçma... Başka bir çözümü yok mu bulamadım.

One UI 6 ile beraber kısılan bir özellik. Az önce Samsung forumda gezerken gördüm, birkaç kullanıcı daha bu durumdan muzdarip. Anlaşılan çözümü yok.

İlginiz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı