Annemin cihazındaki sorun zaten Aurora ile ilgili değil. Öncesinde resmi WhatsApp sitesinde bulunan APK ile indirmeme rağmen onun cihazında resmi olmayan uygulama hatası verdi ve WhatsApp numarayı engelledi. Bu olaylar WhatsApp ile ilgili yani. Bu olaylar sıklaştığı içinde Huawei bu akşam bir makale hazırlamış orada Aurora Store ile indirilmesini tavsiye etmiş. Benim sorum Aurora Store ile kullanım resmi kaynak olarak sayılacak ve böyle bir sıkıntıyı kendi cihazımda yaşamayacağım değil mi? Huawei P40 Pro kullanıyorum ve acayip memnunum. Cihazımda WhatsApp sorunu olsun istemem.
Teşekkür ediyorum.
Merhaba, rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Huawei'nin yönlendirdiği gibi Aurora Store ile WhatsApp'ı kurdum ama az önce yeniden uygulama içerisinde resmi olmayan WhatsApp uyarısını aldım. Ne yapsam çare olmuyor, kendi sitesinden bile yükleme yaptım ona da aynı uyarıyı verdi kullanım sırasında. Bu bildirimler önceden yönlendirilmişte sonradan uygulamama düşmüş olabilir mi? Veya resmi görünmesi için Aurora üzerinden bir ayar falan mı yapmam lazım? Delireceğim artık.
@Fueren
@Mehmet Kerem Gökcek