WhatsApp aurorastore ile resmi olarak çalışır mı?

Huawei servisleri zaten cihazın kendisindeki hms Core kısmından güncelleniyor fakat ben pek detayını bilmiyorum. Attığım görselde com.Android uzantısıyla başlayan hiçbir servisin ne olduğunu bilmiyorum ama kara listeye almak istiyorum bu sorun olur mu? Yalnızca WhatsApp açık kalmasını istiyorum Aurora Store başka hiçbir şeye karışmasın diyorum fakat o uzantılarını bilmediğim servisleri kara listeye almam aurorastore'un işleyişini bozacak mı emin değilim. Bunun için yardım istiyorum sizden fikriniz nedir?

Kara listeye alması demek güncelleme yapmaması demek. Bir sorun olmayacaktır.

Kara listeye alması demek güncelleme yapmaması demek. Bir sorun olmayacaktır.
anladım yani çalışmasıyla alakalı değil sadece güncelleme alınmasıyla alakalı. o zaman görselde gösterdiğim ne olduğunu bilmediğim her şeyide kara listeye alabilirim değil mi? mesela android system diye bir uygulama var bu fikrimce önemli bir uygulama bunu kara listeye almamda bir sakınca yok anladığım kadarıyla. whatsapp harici her şeyi gerek androidle alakalı gerek uygulamalarla hepsini kara listeye alabilirim doğru mu anladım?

Anladım yani çalışmasıyla alakalı değil sadece güncelleme alınmasıyla alakalı. O zaman görselde gösterdiğim ne olduğunu bilmediğim her şeyide kara listeye alabilirim değil mi? Mesela Android System diye bir uygulama var bu fikrimce önemli bir uygulama bunu kara listeye almamda bir sakınca yok anladığım kadarıyla. WhatsApp harici her şeyi gerek Android'le alakalı gerek uygulamalarla hepsini kara listeye alabilirim doğru mu anladım?

Evet hocam bir zararı olmaz.

Merhaba hocam WhatsApp sorun için var bizde diğer şeyler için de ayriyeten bakabiliriz aşağıdaki bıraktığım mailden ulaşabilirsin
[email protected]

Dosya Ekleri

• watermark-577d9da022864600850b6dbc54bdf686_0.jpeg
    watermark-577d9da022864600850b6dbc54bdf686_0.jpeg
    86,1 KB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Geri
Yukarı