WhatsApp aurorastore ile resmi olarak çalışır mı?

O halde attığım uygulama ile WhatsApp'ı silin daha sonra gbox kullanarak tekrar yükleyin WhatsApp'ı.
hocam huawei kendi makalesinde whatsappı gbox ve gspace gibi uzantılarla indirmememizi söylemiş. aurora store ile indirilmesini söylemişler. aklıma şimdi geldi, bu whatsapp gspaceden indirilen wpyi kaçak saydığı için uyarı verdi ve bende auroradan indirdim. belki dediğiniz olay burdada benzerdir diye düşündüm. gspace telefpnumda hala yüklü onun içerisinde whatsapp kalıntıları kalmış olabilir mi kaldırmış olsam bile? gspaceyi cihazdan kaldırmam çözüm olabilir mi, ne dersiniz?

Gspace ve WhatsApp'ı bu uygulamayla kaldırın ve Aurora Store'dan WhatsApp'ı tekrar yükleyin o zaman. Dediğiniz mantıklı.

Gspace ve WhatsApp'ı bu uygulamayla kaldırın ve Aurora Store'dan WhatsApp'ı tekrar yükleyin o zaman. Dediğiniz mantıklı.
tamamdır öyle yapayım en iyisi, aurora store'u silip yeniden yüklemeli miyim? birde cihazımın depolamasındaki whatsapp klasörünü yedekleme sorunu olmaması için silmiyorum onla bağımsızdır diye düşünüyorum bu durum.

Aurora Store kalabilir. Attığım uygulama direkt kaldırdığınız uygulamanın bütün dosyalarını siliyor. WhatsApp klasöründeki databases ve Backup'su yedekleyin ve öyle kaldırın.

Aurora Store kalabilir. Attığım uygulama direkt kaldırdığınız uygulamanın bütün dosyalarını siliyor. WhatsApp klasöründeki databases ve Backup'su yedekleyin ve öyle kaldırın.
databases ve media klasörlerini sıkıştırıp yedeklemiştim backupsıda aynı şekil yapayım öyleyse. peki sonrasında bunu bu sıkıştırıdğım dosyaları yeni indirilen whatsappın klasörüne attığımda eskisi gibi yedekler geri gelir değil mi? bir sorun olmaz diye umuyorum.

Öyle diye biliyorum. Sosyalde görmüştüm bazılarının bu yöntem ile yedek aldığını. İşe yarayacaktır.

Öyle diye biliyorum. Sosyalde görmüştüm bazılarının bu yöntem ile yedek aldığını. İşe yarayacaktır.
son olarak şunu sorayım, yeniden whatsappı kurduğumda dosya klasörü oluşacak ve içinde yine media databases ve backups klasörleri olacak. ben bu üçünüde silip kendi yedeklediğim bu üç klasörü mü oraya taşımalıyım?

Evet hocam. Belki backups oluşmayabilir fakat siz yine de atabilirsiniz.

Evet hocam. Belki backups oluşmayabilir fakat siz yine de atabilirsiniz.
tamamdır gspaceyi kaldırdım sıra whatsappta, yeniden yazacağım çok teşekkür ederim.

tamamdır gspaceyi kaldırdım sıra whatsappta, yeniden yazacağım çok teşekkür ederim.
merhaba, uygulama üstünden whatsappı da kaldırdım fakat dosyalar kısmında whatsapp klasörü hala duruyor içerisindeki veriler silinmedi kendim elle mi silmeliyim yoksa kalmalı mı anlamadım bir sorun mu var?

Son düzenleme:
Merhaba, uygulama üstünden WhatsApp'ı da kaldırdım fakat dosyalar kısmında WhatsApp klasörü hala duruyor içerisindeki veriler silinmedi kendim elle mi silmeliyim yoksa kalmalı mı anlamadım bir sorun mu var?

WhatsApp'ı açıp hesaba girmeyi denediniz mi hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…