Çözüldü WhatsApp Çöktü mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@bados123 büyük ihtimal DNS sunucularındaki sorundan kaynaklı oluşan bir bugtan kaynaklı o satış mevzusu. Yoksa "facebook.com" gibi domainler satışsa çıksa bile satılmazlar. Sağlayıcılar buna izin vermez yani merak etmeyin. Ayrıca bir domain için 3 saatlik erişim sorunu da yaşanmaz. Sorun çok yüksek ihtimal DNS sunucularında.

Facebookla bağlantılı tüm uygulamalara erişilemiyor. Ayrı olarak Türk Telekom kullanıcıları da internete girmekte sorun yaşıyor, bu sorun global olan sorundan bağımsız.

Nedenini biliyor musunuz? İki saattir klavyeyi yumrukluyorum 😀

Bende giremiyorum. Neden oluyor acaba bir bilsek.
Sadece Turk Telekom kullanıcıları ağa bağlanmakta bir sorun yaşıyor galiba. Turk Telekom'un DNS'lerinde bir problem olabilir. Alt yapı kaynaklı olsaydı Turk Telekom alt yapısı kullanan kullanıcılarda sorun yaşardı. TurkNet kullanıcısı olarak bir sorun yaşamıyorum. Turkcell kullanıcıları da sorun yaşamıyor. TT kullanıcılarında genel olarak bir problem var. DNS değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Sadece Turk Telekom kullanıcıları ağa bağlanmakta bir sorun yaşıyor galiba. Turk Telekom'un DNS'lerinde bir problem olabilir. Alt yapı kaynaklı olsaydı Turk Telekom alt yapısı kullanan kullanıcılarda sorun yaşardı. TurkNet kullanıcısı olarak bir sorun yaşamıyorum. Turkcell kullanıcıları da sorun yaşamıyor. TT kullanıcılarında genel olarak bir problem var. DNS değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Nasıl değiştirebilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2:25 de Facebook'un bize cevabı.
Abi WhatsApp'dan mesaj atacaktım olmuyor olmuyor küfür edeceğim artık.

Nasıl değiştirebilirim?
Denetim Masası>Küçük Simgeler>Ağ ve paylaşım merkezi>Ethernet>Özellikler>IPv4>Aşağıdaki DNS sunucularını kullan> Cloudflare DNS istiyorsanız 1.1.1.1 - 1.0.0.1, Open DNS 208.67.222.222 - 208.67.220.220, Google 8.8.8.8 - 8.8.4.4

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2:25 de Facebook'un bize cevabı.
Abi WhatsApp'dan mesaj atacaktım olmuyor olmuyor küfür edeceğim artık.

Her WhatsApp çöktüğünde açar dinlerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı