WhatsApp doğrulama kodu gönderiyor ve giriş yapılamıyor

judoka1

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese saygılar. 2 gündür telefonuma +44'lü bir numaradan WhatsApp doğrulama kodu geliyor ve +1'li bir numara arayıp Türkçe doğrulama kodunu söylüyor. Bugün öğlen de WhatsApp kendiliğinden çıkış yapmış girmeye çalışıyorum kodu çok defa yanlış girdin diyor ve şu an kendi isteğimle bile doğrulama kodu alamıyorum ve WhatsApp'a giriş yapamıyorum. Bununla ilgili sorun yaşayıp sorununu çözen arkadaşlar varsa nasıl bir yol izlediniz? Yardımlarınıza ihtiyacım var.

Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese saygılar. 2 gündür telefonuma +44'lü bir numaradan WhatsApp doğrulama kodu geliyor ve +1'li bir numara arayıp Türkçe doğrulama kodunu söylüyor. Bugün öğlen de WhatsApp kendiliğinden çıkış yapmış girmeye çalışıyorum kodu çok defa yanlış girdin diyor ve şu an kendi isteğimle bile doğrulama kodu alamıyorum ve WhatsApp'a giriş yapamıyorum. Bununla ilgili sorun yaşayıp sorununu çözen arkadaşlar varsa nasıl bir yol izlediniz? Yardımlarınıza ihtiyacım var.

Ne zamandan beri oluyor bu durum? Birkaç gün girmeyip tekrar denerseniz düzelir diye düşünüyorum ben öyle yapmıştım.

Ne zamandan beri oluyor bu durum? Birkaç gün girmeyip tekrar denerseniz düzelir diye düşünüyorum ben öyle yapmıştım.
bu hafta başından beri oluyor ilk önce 10 saatlik beklemeden sonra giriş yapabildim şimdi ise bekleme süresi vs yazmadan direk çok fazla yanlış kod girdin diye bildirim çıkıyor ve giriş yapamıyorum

Bu hafta başından beri oluyor ilk önce 10 saatlik beklemeden sonra giriş yapabildim şimdi ise bekleme süresi vs yazmadan direk çok fazla yanlış kod girdin diye bildirim çıkıyor ve giriş yapamıyorum.

Bir şekilde sistem buga girmiş. Bir süre giriş yapmazsanız ardından düzelir diye umut ediyorum hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı