Yürüyenuçahh Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #1 Öncelikle merhaba, benim yaşadıgım sorun whatsapp.exe dosyasını açamamam. Açmaya calıştıgımdaysa gorseldeki hatayı veriyor. Bu EXE dosyasını nasıl açabilirim acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2024
Öncelikle merhaba, benim yaşadıgım sorun whatsapp.exe dosyasını açamamam. Açmaya calıştıgımdaysa gorseldeki hatayı veriyor. Bu EXE dosyasını nasıl açabilirim acaba?
Macnoddle Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 516 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #2 Eksik yüklenmiş olabilir. Artı 0 Eksi
zülfikars Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #3 Visual Studio C++ yükleyin, sistemi yeniden başlatın. Tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Yürüyenuçahh Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #4 hayır eksik değil aynı şekilde instagram uygulamasıda microsoft store den indirdim ikisinide ikiside edge olarak çalıştırılıyor acaba o yuzdenmi? Artı 0 Eksi
hayır eksik değil aynı şekilde instagram uygulamasıda microsoft store den indirdim ikisinide ikiside edge olarak çalıştırılıyor acaba o yuzdenmi?
Normal_bir_civciv Decapat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #5 WhatsApp yeniden yüklemeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Yürüyenuçahh Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #6 şuanda hatta instagram.exe yi arıyorum ama onu hiç bulamadım en azından whatsapp ı bulmuştum yeniden yukledim fakat olmadı Artı 0 Eksi
şuanda hatta instagram.exe yi arıyorum ama onu hiç bulamadım en azından whatsapp ı bulmuştum yeniden yukledim fakat olmadı
Bleawed Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 156 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #7 Visual C++ yükleyin. Artı 0 Eksi
Macnoddle Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 516 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #8 Yürüyenuçahh dedi: Hayır eksik değil aynı şekilde Instagram uygulamasıda Microsoft Store'den indirdim ikisini de ikisi de Edge olarak çalıştırılıyor acaba o yuzden mi? Genişletmek için tıkla... Instagram Twitter Reddit bunları indirsen bile Edge üzerinde çalışır geçmiş gözükür. Artı 0 Eksi
Yürüyenuçahh dedi: Hayır eksik değil aynı şekilde Instagram uygulamasıda Microsoft Store'den indirdim ikisini de ikisi de Edge olarak çalıştırılıyor acaba o yuzden mi? Genişletmek için tıkla... Instagram Twitter Reddit bunları indirsen bile Edge üzerinde çalışır geçmiş gözükür.