Çözüldü WhatsApp "giriş yapmak için resmi uygulamaya sahip olmanız gerekir" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ebacanavarıpc

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar WhatsApp'ı hiçbir şekilde açamıyorum. Başka siteden APK indirdim, kendi sitesinden APK indirdim, App Gallery'den indirdim her türlü kod onayladıktan sonra fotoğraftaki hata ile karşılaşıyorum. Ne yapabilirim? Kısa süre içerisinde yardıma ihtiyacım var.

Bir sıkıntı daha var, fazladan konu açmamak için söylüyorum bir ara telefona şununla aç diye Bluetooth dosya yöneticisi PDF falan bir sürü uygulama çıktı bildirim olarak reddettim fakat peş peşe hep gelmeye başladı. En az dikkatimi çeken Bluetooth olur diye onu seçtim bu sefer de (genelde internet açarsam oluyor) hep Bluetooth açıldın mı diye bildirim gelmeye başladı, kapatamadım.
Bu iki konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240221_164741_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20240221_164741_com.whatsapp.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 6.429
Çözüm
Sorunu nasıl çözdünüz hocam? Aynı sorun bende de var. Giriş yaparken resmi WhatsApp uygulaması indirin diyor. Baska numara denedigim zaman skntı olmuyor benim numarada sorun veriyor. Kendi numaramı baska cihazlarda da denedim ama yine aynı, basına gelen arkadaşlar nasıl sorunu çözdü acaba yardımcı olur musunuz?

Hocam uzun bir süre kullanamadım o numarayı WhatsApp'ta, birkaç ay ondan sonra tekrar denedim açıldı.
Hocam ya format atın ya da telefondan tüm WhatsApp dosyalarını önemliyse önce yedekleyin sonra silin telefondan silin sonra ayarlara girip oradanda WhatsApp diye aratıp komple silin sonra yine giriş yapmayı deneyin bende oldu ben denedim olmadımı da format atın telefona büyük ihtimal düzelir.

Format nasıl atılır acaba bende de aynı sorun var lütfen yardımcı olur musunuz?

hocam resmi uygulama olmadığı için kapatıyo zaten. geçici ban gibi birşey yaptıkları
Banada yardımcı olur musunuz aynı uyarı bana geldi bugün giriş yapamıyorum lütfen yardım edin

Son düzenleme:
hocam resmi uygulama olmadığı için kapatıyo zaten. geçici ban gibi birşey yaptıkları
Benimki resmi uygulama olmasına rağmen yapıyor.whatsapp spam aldı birkaç saat sonra özür dileriz kullanmaya devam edebilirsiniz bildirimi geldi.kod alma ekranına gelince bu uyarı çıktı.baska telefonlarda wp kurulumu oluyor bu telefonda olmuyor benim numaram.ama başka numaralarla kuruluyor.benim numaram ile eşleşince hata veriyor.birkac aya geçerse ne âlâ yoksa telefon değişikliği yapmak durumunda kalıcam

Benimki resmi uygulama olmasına rağmen yapıyor.whatsapp spam aldı birkaç saat sonra özür dileriz kullanmaya devam edebilirsiniz bildirimi geldi.kod alma ekranına gelince bu uyarı çıktı.baska telefonlarda wp kurulumu oluyor bu telefonda olmuyor benim numaram.ama başka numaralarla kuruluyor.benim numaram ile eşleşince hata veriyor.birkac aya geçerse ne âlâ yoksa telefon değişikliği yapmak durumunda kalıcam
Sorununuz çözüldümü?
Aynısını bende yaşıyorum.

Benimki resmi uygulama olmasına rağmen yapıyor. WhatsApp spam aldı birkaç saat sonra özür dileriz kullanmaya devam edebilirsiniz bildirimi geldi. Kod alma ekranına gelince bu uyarı çıktı. Baska telefonlarda wp kurulumu oluyor bu telefonda olmuyor benim numaram. Ama başka numaralarla kuruluyor. Benim numaram ile eşleşince hata veriyor. Birkac aya geçerse ne âlâ yoksa telefon değişikliği yapmak durumunda kalacağım.

Hocam bende de aynı durum oldu ,çözebildiniz mi?

Merhaba çözebildiniz mi ben de aynı durumu yaşıyorum

Bazen de WhatsApp root erişimine sahip kullanıcıları kara listeye alıyor ve bootloader kilidi açık olan cihazlarda kullanılamaz hale geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı