WhatsApp görüntülü konuşma kaydetme var mı?

WhatsApp görüntülü konuşmayı kaydetmek için apowersoft ekran kaydedici uygulaması indirilir. Uygulama açılır. Daha sonra WhatsApp üzerinden görüntülü aranacak kişi belirlenir. görüntülü arama başladığında uygulama kaydetmeye başlayacaktır. Kolay gelsin.

Merhabalar, WhatsApp görüntülü konuşma kaydetme seçeneği mevcut mudur? Değilse bunu hangi programla yapabilirim önerebileceğiniz bir tane var mı?

Yani yasal bir şey değil ama bu işten sıyrılıcağını düşünüyorsan ekran kaydı uygulaması tavsiye edebilirim DU RECORDER yada X RECORDER işini görür bende HUAWEİ Y7 2019 var kendi ekran kaydımı alabiliyorum seni destekliyorsa hiç uğraşma

Yani yasal bir şey değil ama bu işten sıyrılıcağını düşünüyorsan ekran kaydı uygulaması tavsiye edebilirim DU RECORDER yada X RECORDER işini görür bende HUAWEİ Y7 2019 var kendi ekran kaydımı alabiliyorum seni destekliyorsa hiç uğraşma
Konuyu açıp kaçmış. @Perry Ee ne yaptın? Bir geri dönüş alabilseydik.

Konuyu açıp kaçmış. @Perry Ee ne yaptın? Bir geri dönüş alabilseydik.
Kesin tuvalettedir 🤣
Ben size yasal olup olmadığını sormadım, kardeşim hakim zaten biliyorum ben neyin ne olduğunu. Kaldı ki bu ülkede pompalı tüfekle mekan basıp adam yaralayanı tutuksuz yargılıyorlar, benim programmımı kim takar? Program önerisi istemiştim sadece, onu da hallettim sağolun cevaplar için.

Ben size yasal olup olmadığını sormadım, kardeşim hakim zaten biliyorum ben neyin ne olduğunu. Kaldı ki bu ülkede pompalı tüfekle mekan basıp adam yaralayanı tutuksuz yargılıyorlar, benim programmımı kim takar? Program önerisi istemiştim sadece, onu da hallettim sağ olun cevaplar için.

Her zaman kardeşim.

Ben size yasal olup olmadığını sormadım, kardeşim hakim zaten biliyorum ben neyin ne olduğunu. Kaldı ki bu ülkede pompalı tüfekle mekan basıp adam yaralayanı tutuksuz yargılıyorlar, benim programmımı kim takar? Program önerisi istemiştim sadece, onu da hallettim sağolun cevaplar için.
İllegal bir iş için destek istediğinden ötürü bu şekilde konuşmaları gayet normal değil mi? Hakim kardeşin bunu da algılayabilecek durumdadır umarım. Ay başı durumlarınızda konu açmayınız lütfen.

İllegal bir iş için destek istediğinden ötürü bu şekilde konuşmaları gayet normal değil mi? Hakim kardeşin bunu da algılayabilecek durumdadır umarım. Ay başı durumlarınızda konu açmayınız lütfen.
Benim ay başım olmuyor ama sizin geceliğiniz var galiba.Şu anda yeni çıkan birçok telefon da dahil olmak üzere, çeşitli kaydetme programlar da lisansı şekilde mağazalarda yer alıyorsa burada bir sorun yok demektir. Ekran kaydetme uygulaması önerisi istedim, illegal işine girdiniz. Kara para mı akladık, cinayet mi izledik, uyuşturucu mu kaçırdık? Ek olarak konudan alakasız kardeşime de laf getirince zaten algılayamasa Ankara Hukukta yüksek lisans yapmazdı rahat ol bu arada. Kaldı ki bunu ben teyzem torunlarıyla görüntülü konuşmasını kaydetmesi için sormuştum aslında ama illegal bir şey yapsam burada konu mu açarım zaten? Benim de size tavsiyem gece meşgulken yazmayın. Sabah dinç kafayla yazın yazılarınızı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı