WhatsApp görüntülü konuşma kaydetme var mı?

Anlamakta güçlük çekmeni anlayabiliyorum fakat şöyle bir durum var ekran görüntüsü alma uygulaması mağazada var diye bu whatsapptan görüntü kaydetmenizi legalleştirmiyor. Belgeli evraklı bir biçimde silah satın alabilirsiniz ama bunun sayesinde egal bir katil olamazsınız. Kardeşinizin ne yaptığı dünyadaki hiçbir insannın zerre umrunda olmamasına rağmen kardeşinizle ilgili mesaj giren de sizsiniz. Yazdığının ilk cümleden de daha varoluşsal sorununu bile çözememiş hücreler topluluğundan fazlası olamayacağınızı anlayıp daha fazla uzatmak istemiyorum.

Sen ne değişik bir çocukmusun ya? Hâlâ yok legalleştirmiyor, silah, katil, ıvır zıvır saçmalamışsın. Kardeşimden bahsetme sebebim kanunlardan haberimin olduğunu belirtmem. Ama senin beynindeki frontal lobun korteks bölgesinin embriyonik gelişim sürecini tamamlayamadığını net bir şekilde açık. Binaenaleyh biz arkadaşlarla konuyu kapamışken sen kendini kanıtlayabilme içgüdüsüyle ortaya atılıp saçma sapan yazdıklarından sonra, son cümlende ay başı muhabbeti yapıp ardından da benim yazdığım cümleye hitaben kendince felsefi bir yorum yaptığını sanıp laf koyma edasıyla daha da uzatmak istemiyorum demek tezatlığın daniskası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı