WhatsApp hakkında yorumlarınız

Şahsi bilgiler derken ne demek istiyor tam olarak? Mesela benim yıllar önce çektiğim ve şu an galerimden ve whatsappımdan sildiğim bir fotoğraf veya videoyu onlar isteseler çıkartıp ortaya mı koyabilirler? Bu tarz bir şey mi? Biz arkadaşlarla dalgasına acayip şeyler çekiyorduk lisede :D .

Yapacak bir şey yoksa kullanıyoruz ama tamamen umursamaz kalmaya gerek var mı?
Umursamaz kalmazsanız ne olacak? Beni bilgilendirir misiniz? "Aa Utku Oktay bize tepki gösterdi, beyler anlaşmaları iptal edin" falan mı bekliyorsunuz anlamadım ki.
Peki Exxen gelmişken bu aralar WhatsAcun gelir mi sizce?
Bu konuda Acun Medya ekibi bir şeyler başarabilir bence.
Tercih edilmez BİP vb. varken.

Umursamaz kalmazsanız ne olacak? Beni bilgilendirir misiniz? "Aa Utku Oktay bize tepki gösterdi, beyler anlaşmaları iptal edin" falan mı bekliyorsunuz, anlamadım ki.
Hayır, ama konusu açılıp tartışılmasında bana göre bir sakınca yok. Demek istediğim mecbursak kullanıyoruz ama bir farkındalık olması da faydalı. Gizlilik üzerine tartışılırken, gelip de veriler o kadar da değersiz demek çok mantıklı gelmiyor bana şahsen.

Hayır, ama konusu açılıp tartışılmasında bana göre bir sakınca yok. Demek istediğim mecbursak kullanıyoruz ama bir farkındalık olması da faydalı. Gizlilik üzerine tartışılırken, gelip de veriler o kadar da değersiz demek çok mantıklı gelmiyor bana şahsen.
Evet, gizlilik; internet ortamında gizlilik..
Büyük ihtimalle DarkWeb üzerinde basit bir forumda milyonlarca insan arasında ki bi' satırda sizin de şifre vb. verileriniz var, belki de daha özel veriler; diğer herkesin ki gibi.

Verileri korumak güzel ama zaten yıllardır olan bir olay karşısında bu kadar tepki aşırı gereksiz, bide Telegram kullanın diyenler var :D Telegram, Rus şirketi olan Telegram.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı