Ben güvenli demedim ki. Sadece daha kullanışlı geliyor Telegram.Telegram neden bu kadar güvenli geliyor? Cidden verileri saklamadığını falan mı sanıyorsunuz bir Rus şirketinin? Verilerimin Amerikalıların elinde olması daha iyi.
Umursamaz kalmazsanız ne olacak? Beni bilgilendirir misiniz? "Aa Utku Oktay bize tepki gösterdi, beyler anlaşmaları iptal edin" falan mı bekliyorsunuz anlamadım ki.Yapacak bir şey yoksa kullanıyoruz ama tamamen umursamaz kalmaya gerek var mı?
Tercih edilmez BİP vb. varken.Peki Exxen gelmişken bu aralar WhatsAcun gelir mi sizce?
Bu konuda Acun Medya ekibi bir şeyler başarabilir bence.
Hayır, ama konusu açılıp tartışılmasında bana göre bir sakınca yok. Demek istediğim mecbursak kullanıyoruz ama bir farkındalık olması da faydalı. Gizlilik üzerine tartışılırken, gelip de veriler o kadar da değersiz demek çok mantıklı gelmiyor bana şahsen.Umursamaz kalmazsanız ne olacak? Beni bilgilendirir misiniz? "Aa Utku Oktay bize tepki gösterdi, beyler anlaşmaları iptal edin" falan mı bekliyorsunuz, anlamadım ki.
Evet, gizlilik; internet ortamında gizlilik..Hayır, ama konusu açılıp tartışılmasında bana göre bir sakınca yok. Demek istediğim mecbursak kullanıyoruz ama bir farkındalık olması da faydalı. Gizlilik üzerine tartışılırken, gelip de veriler o kadar da değersiz demek çok mantıklı gelmiyor bana şahsen.
Rus mu? WP'ye razıyım ben.Telegram neden bu kadar güvenli geliyor? Cidden verileri saklamadığını falan mı sanıyorsunuz bir Rus şirketinin? Verilerimin Amerikalıların elinde olması daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.