Whatsapp Hesabım Başkası Tarafından Kullanılabilir Mi?

Makaleler
60
Yer
ABD/Miami Florida
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Profil Kapağı
1521675609
Kullanmakta olduğum cep telefonunu sattım ancak Whatsappı silmeyi unuttum. Telefonu direk verdim. Alan kişi benim mesajlarımı görebilir mi? Kendi hattını takıp benim ağzımdan yazabilir mi? Ben nasıl o telefondaki Whatsappı devre dışı bırakırım?

Mesajları görebilir ama başka bir telefondan giriş yaptığınızda o telefondaki WhatsApp iptal olur.
Mesajlarınızı görebilir hatta sizin adınıza insanlara mesajı atıp borç bile isteyebilir.
Hemen başka bir telefonda WhatsApp'ınızı aktifleştirmelisiniz. Şu an istediğini yapabilir.
Satmadan önce cihazınızı yazılımsal olarak sıfırlayıp verin. Yeni telefonunuzda aktif edin. Etmeden halen o cihazda devam edebilir. Mesajların okunması zaten garanti.
Telefonumu bir bayana sattım. Kendisine unuttuğumu silmesini söyledim ama, uğraşamam paşam yazdı. Yeni telefonda aktif edince bana gelen mesaj ona'da gider mi? Kesin bir bilginiz var mı?

Yeni bir telefonda aktif ettikten sonra diğeri bağlanamaz. Yeni mesaj alamaz gönderemez. Kesin.

Bence o bayan zaten kendi Whatsapp'ını kurmuştur aldığı gibi.
Arkadaşlar benim Whatsapp son görülmeme baktılar. 1 saat önce görülmüş.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı