WhatsApp için sahte numara alma

Peki şey yapabilir miyim, mesela sana selamadmin diye mesaj göndertmek istiyorum, bunu bir siteye kayıt olarak yapabilir miyim? Yani k. Adım: Selamadmin olacak. Telefon numarasına senin numaranı gireceğim. Sana selamadmin k. Adı için falan falan yazacak. Onaylama kodu sana gelecek, böyle bir doğrulama sistemi olan site/platform var mı?

TextNow VoIP hizmeti vardı, Telegram için yapmıştım fakat WhatsApp için denemek lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle site olsa da, başkasının adına kayıtlı numara kullandığın için adli işlemler başlarsa başın ağrıyabilir.
Ama yasal değil ki.
Bir şey bilmeden konuşma. Daha o numaralar ne için açılıyor onu bile bilmiyorsun ki öyle siteler var.
TextNow VoIP hizmeti vardı, Telegram için yapmıştım fakat WhatsApp için denemek lazım.
Para ile almadığın sürece bedava siteler genelde çalışmaz. Çünkü siz almadan 50 kişi denemiştir. Ben 2-3 TL'ye whatsapp'tan Rusya, Amerika numarası alıyordum.

Bir şey bilmeden konuşma. Daha o numaralar ne için açılıyor onu bile bilmiyorsun ki öyle siteler var.

Para ile almadığın sürece bedava siteler genelde çalışmaz. Çünkü siz almadan 50 kişi denemiştir. Ben 2-3 TL'ye whatsapp'tan Rusya, Amerika numarası alıyordum.
Hayır, sana özel oluşturuluyor.

Paralı kesin çalışacak bir kaç site önerir misin?

Peki ücretli numara alabileceğim bir kaç site var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı