WhatsApp ile Meta nasıl para kazanıyor?

Benim mesajlari okudun mu?

Özellikle Deep webe koyup satma falan filan.
Hocam zaten gizli şekilde satış yapıyorlar gizlendiği için deep web diyoruz.
Örneğin Google Drive'a bir fotoğraf attığınızdda kimse o fotoğrafı göremez sadece paylaştığınız kişi görür bu da gizlenmiş web yani deep web sayılır burası da.

Ben de diyorum ki madem böyle bir şeyin kanıtı yok bir şeyi yok. Neden buna inanalım?

Ben de diyorum ki madem böyle bir şeyin kanıtı yok bir şeyi yok. Neden buna inanalım?
Kanıtı olarak mesajlaşmada konuştuğun şeyin oyunda reklamda çıkması.
Bunu kanıt olarak saymıyorsan da adam neden verileri topluyor? Öylesine mi?

Verilerin bir yerde tutuluyor yani. Hem de islem yaptigin her an. Cok guzel ve maliyeti dusuk bir otomatik sistem var.

Bir durum oldugunda da mahkemelere de kullanicilarin bilgilerini paylasiyor bu sirketler.

Kanıtı olarak mesajlaşmada konuştuğun şeyin oyunda reklamda çıkması.
Bunu kanıt olarak saymıyorsan da adam neden verileri topluyor? Öylesine mi?
Bunu kabul ediyorum zaten. Bir kişisel reklam konusunu açıp bir deep web'de satış diyorsunuz.
Ben verilerimin tutulmasından ya da kişisel reklam gösterilmesinden rahatsız değilim ki mümkünse kişisel reklam gösterilsin. Saçma sapan reklamlardan iyidir.

2. konuya gelirsek mesajların içeriğinin hatta fotoğraflarımın Deep Web gibi yerlerde satışa çıkacağını söylüyorsunuz ve bunun için kanıt merak ediyorum. Bu bilgiye nereden eriştiniz merak ettim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…