WhatsApp ile Meta nasıl para kazanıyor?

Bu kanalı zaten biliyorum. Whatsapp'ı kullanmama durumu zaten yok. Herkes bir şekilde WhatsApp'tan konuşuyor artık. Benim merakım nasıl para kazandıkları ve verileri nasıl kullandıklarıydı ama kendi adıma o kadar sıkıntılı bir şey görmedim.
Bir kısmı da komplo teorisi gibi geldi. Özellikle Deep webe koyup satma falan filan.
Benim mesajlari okudun mu?

Özellikle Deep webe koyup satma falan filan.
Hocam zaten gizli şekilde satış yapıyorlar gizlendiği için deep web diyoruz.
Örneğin Google Drive'a bir fotoğraf attığınızdda kimse o fotoğrafı göremez sadece paylaştığınız kişi görür bu da gizlenmiş web yani deep web sayılır burası da.

Hocam zaten gizli şekilde satış yapıyorlar gizlendiği için deep web diyoruz.
Örneğin Google Drive'a bir fotoğraf attığınızdda kimse o fotoğrafı göremez sadece paylaştığınız kişi görür bu da gizlenmiş web yani deep web sayılır burası da.
Ben de diyorum ki madem böyle bir şeyin kanıtı yok bir şeyi yok. Neden buna inanalım?

Kanıtı olarak mesajlaşmada konuştuğun şeyin oyunda reklamda çıkması.
Bunu kanıt olarak saymıyorsan da adam neden verileri topluyor? Öylesine mi?
Bunu kabul ediyorum zaten. Bir kişisel reklam konusunu açıp bir deep web'de satış diyorsunuz.
Ben verilerimin tutulmasından ya da kişisel reklam gösterilmesinden rahatsız değilim ki mümkünse kişisel reklam gösterilsin. Saçma sapan reklamlardan iyidir.

2. konuya gelirsek mesajların içeriğinin hatta fotoğraflarımın Deep Web gibi yerlerde satışa çıkacağını söylüyorsunuz ve bunun için kanıt merak ediyorum. Bu bilgiye nereden eriştiniz merak ettim açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı