WhatsApp kullanmaya devam edecek misiniz?

frukoin

Megapat
Son günlerde tartışma konusu olan WhatsApp'ın kullanıcı sözleşmesi güncellemesini onaylayıp WhatsApp'ı kullanmaya devam edecek misiniz? Ya da onaylamayıp farklı bir platforma mı geçeceksiniz? Gruplarda "amariga bilgilerimizi çalacahmış." Furyası hız kesmeden devam ediyor. Hatta kimileri de "gönderdiğimiz sesimizi işleyip farklı bir şey söylemiş gibi gösterecekler." Gibi şeyler söylüyor. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Özellikle Recep Baltaş abimin görüşünü çok merak ediyorum.

Recep Baltaş, Whatsapp kullanmaya devam edeceğini söyledi.

Benim görüşüm ise şu videoyu izlemeniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Zaten hep yaptıkları olaydı." diyip geçmeyin. Siz de tepkilere ortak olun. Korkusundan Avrupa'ya çifte standart uygulayan Facebook, Türkiye'deki kullanıcılara reddetme şansı bırakmıyor.

Telegram’ın gözünü seveyim. Ukrayna Krizi’nde Rusya yönetimine muhalif bilgilerine erişim sağlamadığı için ülkelerinden kovuldu adamlar. Şimdi Dubai’de yaşıyorlar ve iş hayatlarını oradan devam ettiriyorlar.

Ayrıca App Store’daki izinlere bakarsanız leşliği orada fark edeceksiniz. Whatsapp ve Telegram gizlilik verilerine bakarsanız anlarsınız.

Çok takıldıysanız, Telegram ve Whatsapp gizlilik sözleşmelerini okuyabilirsiniz. Karşılaştırabilir ve kendiniz karar verebilirsiniz.

Ben şahsen onaylamadım ve aktif olarak kullanmıyorum şu anda olayın aslını öğrenebilsem devam edeceğim WhatsApp kullanmaya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı