WhatsApp masaüstü uygulamasını görev çubuğuna nasıl eklenir?

Afur

Kilopat
Arkadaşlar uygulamayı görev çubuğunun sağ kısmına eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Ekran Alıntısı.JPG

Microsoft Store üzerinden alınanlar için adımları izleyin.
Windows + R yapın. Gelen ekrana shell:appsfolder yazın. İsteğiniz uygulamaya sağ tık yapıp kısayol oluştur deyin. Bu kısayolu ekleyebilirsiniz.

Arkadaşlar görev çubuğuna sabitlemeyi ben de biliyorum. Aslında sağ taraf için de ayarlardan varolan uygulamaları açıp kapatabiliyorum ama orada gözükmeyen uygulamayı ekleyemiyorum.

Ekran Alıntısı.JPG

Microsoft Store üzerinden alınanlar için adımları izleyin.
Windows + R yapın. Gelen ekrana shell:appsfolder yazın. İsteğiniz uygulamaya sağ tık yapıp kısayol oluştur deyin. Bu kısayolu ekleyebilirsiniz.
Hocam kısayol var zaten ben sağ bölüme nasıl ekleyebilirim onu soruyorum

Köşede gizli olanlar gibi mi olsun istiyorsunuz?

Anladım hocam. Fakat bu uygulama için o özellik var mı bilmiyorum. Başlangıçta çalışan uygulamalara ekleyebilirsiniz. Bazı programlar arka planda çalıştığı için orada gözüküyor. Virüs programı, Discord, Gameloop falan gibi.
Başlangıçta çalışan uygulamalara eklemek için ise Windows + R yapın. Gelen ekrana shell:startup yazın. Uygulamanın kısayolunu buraya sürükleyip bırakın.

Anladım hocam. Fakat bu uygulama için o özellik var mı bilmiyorum. Başlangıçta çalışan uygulamalara ekleyebilirsiniz. Bazı programlar arka planda çalıştığı için orada gözüküyor. Virüs programı, Discord, Gameloop falan gibi.
Başlangıçta çalışan uygulamalara eklemek için ise Windows + R yapın. Gelen ekrana shell:startup yazın. Uygulamanın kısayolunu buraya sürükleyip bırakın.
Hocam bu da arka planda çalışıyor. Hem başlangıçta ve arka planda çalışmayan bir kaç program sağ kısıma ekleyebiliyorum ayarlar kısmından.

Tamamdır hocam. Bilgisayara geçince denerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı