Arkadaşlar uygulamayı görev çubuğunun sağ kısmına eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Eki Görüntüle 1114519
Hocam kısayol var zaten ben sağ bölüme nasıl ekleyebilirim onu soruyorumMicrosoft Store üzerinden alınanlar için adımları izleyin.
Windows + R yapın. Gelen ekrana shell:appsfolder yazın. İsteğiniz uygulamaya sağ tık yapıp kısayol oluştur deyin. Bu kısayolu ekleyebilirsiniz.
Köşede gizli olanlar gibi mi olsun istiyorsunuz?
Anladım hocam. Fakat bu uygulama için o özellik var mı bilmiyorum. Başlangıçta çalışan uygulamalara ekleyebilirsiniz. Bazı programlar arka planda çalıştığı için orada gözüküyor. Virüs programı, Discord, Gameloop falan gibi.
Hocam bu da arka planda çalışıyor. Hem başlangıçta ve arka planda çalışmayan bir kaç program sağ kısıma ekleyebiliyorum ayarlar kısmından.Anladım hocam. Fakat bu uygulama için o özellik var mı bilmiyorum. Başlangıçta çalışan uygulamalara ekleyebilirsiniz. Bazı programlar arka planda çalıştığı için orada gözüküyor. Virüs programı, Discord, Gameloop falan gibi.
Başlangıçta çalışan uygulamalara eklemek için ise Windows + R yapın. Gelen ekrana shell:startup yazın. Uygulamanın kısayolunu buraya sürükleyip bırakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.