Kral 5K ya o tarz msj atıyorsan, 50k ya adam vurursun şaka bi yana da avukat olsa engellemezdi + çoktan kapına kağıt yollamışlardı. Kafan rahat olsun ama bir daha bulaşma.
Kral 5K ya o tarz msj atıyorsan, 50k ya adam vurursun şaka bi yana da avukat olsa engellemezdi + çoktan kapına kağıt yollamışlardı. Kafan rahat olsun ama bir daha bulaşma.
bu kadar vakit olmuş çağırmazlar ama bir daha telegram da böyle şeyler görürsen benim gibi yap. Kendi dolandırıcım var ona ayıp olur de geç Bir kez bana da yazdılar böyle dediğim için sustu bir daha dönmedi
Dostum şirkette gerçekten veri sızıntısı olmuş olabilir sen rastgele Twitter üzerinde gezerken haberi görüp CEO'ya yazmista olabilirsin bu seni suçlu yapmaz bunlar yaşanabilecek senaryolar.
Bir tanıdık ev arkadaşına IBAN'ı veriyor para yatacak benim hesaplar blokeli senden çekelim diye. Uzun etmeyim dolandırıcılıktan birkaç ay içeride yattı günümüz dünya böyle uyanık olun biraz. İskoç atasözü beleşe öğle yemeği yoktur derler.
Dostum şirkette gerçekten veri sızıntısı olmuş olabilir sen rastgele Twitter üzerinde gezerken haberi görüp CEO'ya yazmista olabilirsin bu seni suçlu yapmaz bunlar yaşanabilecek senaryolar.