Bu olay size bir ders niteliği taşır umarım. Her para vereceğim diyene tamam demeyin. Biraz kafanızı çalıştırın sonunu düşünün.
4 aydır dava kağıdı bekliyorsa ders olmuştur diye tahmin ediyorum.
Bu olay size bir ders niteliği taşır umarım. Her para vereceğim diyene tamam demeyin. Biraz kafanızı çalıştırın sonunu düşünün.
Oldu zaten cagrilmam umarımBu olay size bir ders niteliği taşır umarım. Her para vereceğim diyene tamam demeyin. Biraz kafanızı çalıştırın sonunu düşünün.
reis avukat olduğuna eminim de şirketin avukatı linkledinde varKral 5K ya o tarz msj atıyorsan, 50k ya adam vurursunşaka bi yana da avukat olsa engellemezdi + çoktan kapına kağıt yollamışlardı. Kafan rahat olsun ama bir daha bulaşma.
bu kadar vakit olmuş çağırmazlar ama bir daha telegram da böyle şeyler görürsen benim gibi yap. Kendi dolandırıcım var ona ayıp olur de geçOldu zaten cagrilmam umarım
Reis avukat olduğuna eminim de şirketin avukatı linkledinde var.
Şirketin web duyurusunda sunuculara erişim var ama sızıntı yok diyorDostum şirkette gerçekten veri sızıntısı olmuş olabilir sen rastgele Twitter üzerinde gezerken haberi görüp CEO'ya yazmista olabilirsin bu seni suçlu yapmaz bunlar yaşanabilecek senaryolar.
Tamam adam avukat. Adamı tehdit vb etmemişsin ortada mahkemelik durum yok. İçin yüzde yüz rahat etsin, bu mesajı okuduktan sonra git huzurla uyu.reis avukat olduğuna eminim de şirketin avukatı linkledinde var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.