WhatsApp mesajlar gitmiyor

Erdo2525

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Beylikdüzü
Daha fazla  
Herkese Merhabalar! Annemin telefonu bozulana kadar iPhone 6 kullanıyordum. Annemin telefonu bozulunca benimkini kullanmaya başladı. Hatlarımızı değiştirdik ve WhatsApp'ı kurdum telefona. Sorunsuz kullandı annem. Bugün annem kendine yeni telefon aldı. Ben kendi WhatsApp'ıma geri dönmeye çalışınca WhatsApp'ta kimseye hiçbir şey yazamadığımı fark ettim. İnternetimde hiçbir sıkıntı olmadığına eminim ama hiçbir mesaj gönderemiyorum sebebi ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.

Hocam silip yeniden kurmayı denediniz mi? Zaten çok yüksek boyutlu bir program değil WhatsApp yeniden kurmak en garanti çözüm olur.
Bir sürü defa yeniden kurup geri yükledim. Mesajları geri yükle diyince geri yüklüyor ama kimseye bir şey yazamıyorum. Mesajları geri yükleyi atlayınca da rehberimdeki kişiler yüklenmiyor Whatsapp'a.

Bir sürü defa yeniden kurup geri yükledim. Mesajları geri yükle diyince geri yüklüyor ama kimseye bir şey yazamıyorum. Mesajları geri yükleyi atlayınca da rehberimdeki kişiler yüklenmiyor Whatsapp'a.
Hocam nasıl yüklenmiyor? Yani Üstte ara kısmına rehber de kayıtlı olan bi kişinin baş harfini yazsan bile çıkar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı