Çözüldü WhatsApp mobil veriyle yedekleme yapmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
iOS

Evil Belief

Kilopat
Makaleler
4
iCloud'a WhatsApp yedeğimi almam lazım. Mobil veri açıkken yedekle'ye bastığımda "Yedekleme Duraklatıldı, Wi-Fi bağlantısı bekleniyor" şeklinde hata veriyor.

Wi-Fi bağlantım çok kötü, 0.3 upload alıyorum. Bu yedeği mobil veriyle almanın bir yolu var mı? Eskiden alıyorduk.

Çözüm
Yardımınız için teşekkür ederim. Burası açık bende de.

Rica ederim.
Ayarlar > hücresel > iCloud Drive > enabled.

Sonra:

WhatsApp > ayarlar > sohbetler > sohbet yedeği > yedekleme bağlantısı > Wi-Fi ve hücresel.

Bunları yaptıktan sonra manuel olarak yedeklemeyi başlatırsanız sorunun çözülmesi lazım.

Bunu da deneyebilirsiniz.
Telefon ayarlarına gidip “whatsapp” uygulamasının ayarlarına bakabilir misiniz?

2834E697-A119-42BE-826B-CD4AABAFB70E.jpeg

Bunun açık olması lazım mobil veriyi kullanabilmesi için. Eğer değilse bunun dışında bir bilgim yok.

Yardımınız için teşekkür ederim. Burası açık bende de.

Rica ederim.

Sonra:

WhatsApp > ayarlar > sohbetler > sohbet yedeği > yedekleme bağlantısı > Wi-Fi ve hücresel.

Bunları yaptıktan sonra manuel olarak yedeklemeyi başlatırsanız sorunun çözülmesi lazım.

Son düzenleme:
Çözüm
İlginçtir, klasik olan "telefonu bi kapat aç düzelir" çözümünü denedim. Düzeldi :D
Rica ederim.

Sonra:

Teşekkürler. Dediğiniz ayarlar bende açıkmış ama aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için faydalı bir mesaj olmuş, elinize sağlık :)

Dediğim gibi saçma bir şekilde yeniden başlatmayla düzeldi.

Son düzenleme:
Merhaba, ben de aynı sorunu yaşıyorum ama çözümde gösterilen ayar kaldırılmış sanırım Whatsapp’tan. Şu an yedekleme bağlantısı seçilemiyor. Sanırım hücresel olarak yedeklemenin başka bir yolu yok. Çünkü 5G bağlantısına sahip olmama rağmen yedekleme işin Wifi istiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı