WhatsApp mod kullanmanın başka bir yolu var mı?

Katılım
28 Ocak 2022
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, 1 ocaktan itibaren modların kullanılamadığını biliyorum. Rootlu cihazlarda bir şekilde kullanıma devam edildiğini de biliyorum, ancak ben cihazı rootlayamam. Benim için en önemli özellik mesajın özellikle gruplarda okuduğum bilgisinin gizlenmesi. Bu modları da özellikle bunun için kullanıyordum. Gördüğüm kadarıyla hala mod kullanan insanlar var. piyasadan çok haberdar değilim, bu konuda bana tavsiye yada aktif mod kullanmamın bir yolu varsa yardım edebilirseniz çok mutlu olurum. teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, 1 ocaktan itibaren modların kullanılamadığını biliyorum. Rootlu cihazlarda bir şekilde kullanıma devam edildiğini de biliyorum, ancak ben cihazı rootlayamam. Benim için en önemli özellik mesajın özellikle gruplarda okuduğum bilgisinin gizlenmesi. Bu modları da özellikle bunun için kullanıyordum. Gördüğüm kadarıyla hala mod kullanan insanlar var. piyasadan çok haberdar değilim, nu konuda bana tavsiye yada aktif mod kullanmamın bir yolu varsa yardım edebilirseniz çok mutlu olurum. teşekkür ediyorum.
Kendi sorunuzu kendiniz cevaplaşmışsınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi de bu resmi olarak var?
Hem niye kimin yaptığı belli olmayan şey kullanıyorsun seni sürekli izliyor belki de.
Gruplarda gizleyemez okundu bilgisini.

Abi bu yıllardır olan bir şey...
Gruplarda yok, okundu bilgisi kapalı olsa bile görünüyor. Dediğin yalnızca tek kişilik sohbetlerde geçerli.
Düşündürücü atmanın bir mânası yok, deneyebilirsiniz.
 
Gruplarda gizleyemez okundu bilgisini.


Gruplarda yok, okundu bilgisi kapalı olsa bile görünüyor. Dediğin yalnızca tek kişilik sohbetlerde geçerli.
Evet bende öyle biliyorum, gruplarda kapanmıyor. Tek derdimde oydu zaten. Mod'u kullanırken silineni geri getirme ve çevrimiçi olduğunu gizleme gibi özellikleride kullanırdım. Fakat en önemlisi okundu bilgisiydi.

Yok mu bir yolu arkadaşlar?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı