WhatsApp ne yapmaya çalışıyor?

Aslında hazır bunlara kısıtlama geliyor, Mark kabul etmese de Türkiye ofisini kökten çözüm olsa tek üzünülmeyecek habitad Facebook habitadı bence, ama işte bu seferde ben dahil küçük işletmelelerin reklam ve tanıtım imkanları düşüyor ve muadili yok sayılır orası ayrı bir boyutu.
 
Artık Telegram&Signal ikilisine geçmek gerekiyor. İnsanlar küresel olarak bilinçlenmeli. Facebook Inc. şirketinin 2 uygulamasını sildim. Onlar da Facebook ve Instagram.
İlk defa bir gizlilik sözleşmesini ve bilgilendirmesini okudum. Bu ilki bana yaşattıkları için teşekkür ediyorum.
 
Bana da geldi, kabul ettim zorunluluktan. Keşke herkes Discord ve Telegram kullansa :/ Bu tür seçenekler her yerde, telefonu aldım ve zilyon tane ''pazarlama'' ayarı vardı. Hepsini kapattım ancak hala bilgi topluyorlar tabii.
 
Signal iniyor şu an. WhatsApp'ı istesem de silemem. Okul gruplarından apartmana kadar her şey var. Apartman vs. sorun değil ama okul grupları yüzünden kullanmak zorundayım/z.
 
Discord'a baskın yapacaz o zaman. Fbi open the Discord's door!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Yakında hepimiz gizlilik konusunda Walter White gibi olmak zorunda kalacağız herhalde, 1 yıla kalmaz kızaklı telefonlara geri geçeriz, sadece arama yaparız, sms atarız. Kişisel verilerim için tüm sosyal medya hesaplarımı sildim sıra WhatsApp'a geldi gibi...
Bende sildim tüm sosyal medya hesaplarımı uzun zaman önce. Whatsapp'ı tüm tanıdıklarım kullanıyor diye kullanıyorum. Nasıl sileceğim bilemiyorum.
 
Kayıt için son işlem:

Annenin veya babanın kredi kartının üzerindeki uzun sayılar, son kullanma tarihi ve arkasındaki garip 3 sayı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı