WhatsApp numara değiştirme

eminilhan

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Ben numaramı değiştirdim. WhatsApp'tan direkt numara değiştirmesini biliyorum fakat size 2 sorum olacak.
1- Numarayı değiştirirsem önceden mesajlaştığım insanların rehberinde otomatik eski numaram yerine yeni numaram geçer veya bildirim gider mi?
2- Ayarlardan numara değiştirme yapmadan sohbetleri yedekleyip, WhatsApp'ı silip baştan yeni numaraya kurup eski yedekleri yükleme imkanım var mı?
Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 için evet. Ama direkt öyle yaparsanız numara değişmiş olmaz bence. Numaranın değiştiğini Whatsapp'a bildirmelisiniz.
Ayarlardan değiştirdiğinizde aşağıdaki gibi görünüyor mesaj kısmında. Yanlış hatırlamıyorsam bildirim değil de mesaj olarak gözüküyor. Birisi gruptan çıkınca olduğu gibi. Yani birisi size mesaj atmak isterse o zaman onu görüp haberdar olacak.
722c2fb2-8579-4432-a6cb-506cf2c34097.jpg

Yani arkadaşlar şöyle söyliyim. Eski WhatsApp hesabının sohbet yedeklerini yeni hesaba yükleyebilir miyiz? Bu şekilde bir hesabın numarasını değiştirmek yerine yeni hesap açarız. Bildirim falan da gitmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı