APK göndereceğim fakat başlıkta olduğu gibi, hata alıyorum. WhatsApp önbelleği vs sildim uygulamayı kaldırıp tekrardan yükledim fakat yine devam ediyor. 90 GB'da boş alanım var. Cihazım Samsung A70.
Apk gönderilemiyor normal bir şekilde. WFS2 ile gönderebilirsiniz.APK göndereceğim fakat başlıkta olduğu gibi, hata alıyorum. WhatsApp önbelleği vs sildim uygulamayı kaldırıp tekrardan yükledim fakat yine devam ediyor. 90 GB'da boş alanım var. Cihazım Samsung A70.
Gönderilemiyor derken? Daha 10 gün öncesine gönderiyordum ayrıca farklı cihazlar da denedim onlarda da gönderiyordu? Ayrıca WFS2 ne oluyor?Apk gönderilemiyor normal bir şekilde. WFS2 ile gönderebilirsiniz.
Nasıl ya, en son denediğimde gönderilemiyordu.Gönderilemiyor derken? Daha 10 gün öncesine gönderiyordum ayrıca farklı cihazlar da denedim onlarda da gönderiyordu?
Sende mi Samsung A70 kullanıyorsun? Bir de WFS2 ne oluyor ilk defa duyuyorumNasıl ya, en son denediğimde gönderilemiyordu.
Yok. WFS2 uygulaması ile göndermeme yardımcı oluyordu.Sende mi Samsung A70 kullanıyorsun? Bir de WFS2 ne oluyor ilk defa duyuyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.