WhatsApp Plus kullanıyor musunuz?

Daha önceden denemek için kullandım fakat şunu söyleyim KULLANMAYIN. Whatsapp kodu açık kaynaklı bir uygulama değil, bu adamlar Whatsapp'ı ters mühendislik yaparak kodunu oluşturuyorlar ve üzerine ekleme yapıyorlar. Ban yemeyi geç kişisel bilgilerine değer veriyorsan bu tarz modları kullanmazsın, adamın ne koyup koymadığını bilemezsin. Zaten Facebook yeterince bilgilerini topluyor bir de nerden geldiği belli olmayan bir programcı ile bilgilerinizi paylaşmanıza gerek yok.

kullanmıyorum, kullananların da nasıl bir zihniyete sahip olduklarını çözemiyorum. Kullananlarında aşırı yıkık insanlar olduğunu düşünüyorum.
Sosyal medyada ,mesajlaşma uygulamalarında bir kişinin her şeyini paylaşmak istememesi, başka birinin mesajını ne zaman görüp görmediğini saklamak istemesi bence gayet normal bir durumdur. Sosyal medyaya hayatını dökmeyen herkes yıkık olmuyor. Yukarıda belirttiğim sebep bence kullanmamak için yeterlidir fakat bu uygulamaların getirdiği özellikler bence gayet hoş, düzgün açık kaynaklı bir mod olursa kesinlikle kullanırım.

WhatsApp Plus nedir arkadaşlar aydınlatabilir misiniz?
Whatsapp'ın modlu versiyonu. Daha büyük resim dosyaları yollama, çevrimiçi durumu gizleme, silinen mesajları gösterme gibi özellikleri oluyor ama yukarıda neden uzak durmanız gerektiğini yazdım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı