Arkadaşlar WhatsApp numaram Facebook'ta bir işletmenin iletişim sayfasında ve kaldırmıyorlar. Gün içinde sürekli rahatsız ediliyorum müşterileri tarafından. WhatsApp hesabımı kapatıp geri yüklesem Facebook işletme hesabından kaldırılır mı? Ya da kaldırılması için ne yapabilirim?
Ama numaraya ait WhatsApp hesabı yokken whatsapa yönlendiremez. Tekrar WhatsApp açtıktan sonra da onay kodu olmadan tekrar ekleyemez diye düşündüm. Şikayeti nereye edeceğim
Ama numaraya ait WhatsApp hesabı yokken WhatsApp'a yönlendiremez. Tekrar WhatsApp açtıktan sonra da onay kodu olmadan tekrar ekleyemez diye düşündüm. Şikayeti nereye edeceğim?
Ama numaraya ait WhatsApp hesabı yokken whatsapa yönlendiremez. Tekrar WhatsApp açtıktan sonra da onay kodu olmadan tekrar ekleyemez diye düşündüm. Şikayeti nereye edeceğim
Düşündüğün zaman orası senin WhatsApp'ına yönlendiriyor hesabını silsen de o numara orada duracak. Hesabını tekrar açtığında bile sonradan yazanlar yine WhatsApp'ına yazabilecek.
Düşündüğün zaman orası senin WhatsApp'ına yönlendiriyor hesabını silsen de o numara orada duracak. Hesabını tekrar açtığında bile sonradan yazanlar yine WhatsApp'ına yazabilecek.
İşletmenin vergi bilgilerini sorgulayın, sahibini bulun. Ardından bulabilirseniz internette iletişim bilgilerini bulun. Bulamazsanız da panelci birinin 2 dk sını almaz.