WhatsApp silince başka uygulamalardan numara kaldırılır mı?

Werve

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar WhatsApp numaram Facebook'ta bir işletmenin iletişim sayfasında ve kaldırmıyorlar. Gün içinde sürekli rahatsız ediliyorum müşterileri tarafından. WhatsApp hesabımı kapatıp geri yüklesem Facebook işletme hesabından kaldırılır mı? Ya da kaldırılması için ne yapabilirim?

Silineceğini düşünmüyorum. Şikayet etmekten başka ya da bir şekilde anlaşmaktan başka çare yok gibi.

Silineceğini düşünmüyorum. Şikayet etmekten başka ya da bir şekilde anlaşmaktan başka çare yok gibi.

Ama numaraya ait WhatsApp hesabı yokken whatsapa yönlendiremez. Tekrar WhatsApp açtıktan sonra da onay kodu olmadan tekrar ekleyemez diye düşündüm. Şikayeti nereye edeceğim :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama numaraya ait WhatsApp hesabı yokken WhatsApp'a yönlendiremez. Tekrar WhatsApp açtıktan sonra da onay kodu olmadan tekrar ekleyemez diye düşündüm. Şikayeti nereye edeceğim? :(
İyi de Facebook'ta bir numara tıklayınca direkt WhatsApp'a mı yönlendiriyor yoksa insanlar numarayı kaydedip WhatsApp'tan mı yazıyor?

Facebook'a şikayet etmeyi deneyebilirsiniz.

Ama numaraya ait WhatsApp hesabı yokken whatsapa yönlendiremez. Tekrar WhatsApp açtıktan sonra da onay kodu olmadan tekrar ekleyemez diye düşündüm. Şikayeti nereye edeceğim :(

Düşündüğün zaman orası senin WhatsApp'ına yönlendiriyor hesabını silsen de o numara orada duracak. Hesabını tekrar açtığında bile sonradan yazanlar yine WhatsApp'ına yazabilecek.

Düşündüğün zaman orası senin WhatsApp'ına yönlendiriyor hesabını silsen de o numara orada duracak. Hesabını tekrar açtığında bile sonradan yazanlar yine WhatsApp'ına yazabilecek.
Başka ne yapabilirim hiçbir şekilde olmuyor her gün günde 50ye yakın kişi engelliyorum bir türlü kaldıramadım numarayı

Başka ne yapabilirim hiçbir şekilde olmuyor her gün günde 50ye yakın kişi engelliyorum bir türlü kaldıramadım numarayı

Şikayet etmekten başka çare yok gibi bu durumda. Facebook desteğinden yazın isterseniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı