WhatsApp sözleşmesini yanlışlıkla kabul ettim

burak79

Centipat
Merhaba, WhatsApp sözleşmesini yanlışlıkla kabul ettim. WhatsApp benim bilgilerimi hemen görebilir mi yoksa 8 şubattan itibaren mi görebilir?

8 Şubattan itibaren başlıyor.

Şu konu da ne ile ilgili olduğundan bahsettim, bakabilirsiniz. Ayriyeten bilgilerinizi görüyordu şimdi de devam edecek. Ve maalesef bu olay çok büyüdü halbuki şu an kullandığınız Google bile bu bilgileri kullanıyor..

Bir şey fark etmiyor. Kabul etmesen de belirli bir tarihten sonra kabul etmek zorundasın. Etmemen durumunda kullanmaya devam edemiyorsun.

Zaten görüyordu , bu sefer sadece sözleşmeyi kabul etmiş oldunuz. Merak etmeyin öncekinden pek bir farkı olmayacak.

Merhaba, WhatsApp sözleşmesini yanlışlıkla kabul ettim. WhatsApp benim bilgilerimi hemen görebilir mi yoksa 8 şubattan itibaren mi görebilir?

Görebilir. Kabul etmesen de zaten kullanamayacaktın. Silmek sorunu çözer. Zaten hep yapıyordu bu dediklerini. Sadece şu an bizlere yaptığı şeyleri itiraf etti. Yani kabul edince bir şey olmayacak. Her zaman görebiliyordu.

8 Şubattan itibaren. Zaten kabul etmezseniz 8 Şubatta hesabınız siliniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…