WhatsApp sohbeti geri yükleyemiyorum

attack1994

Decapat
Katılım
3 Kasım 2021
Mesajlar
75
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Konuyu doğru konuma mı aktardım bilmiyorum ancak yardımcı olursanız çok sevinirim. Sorun şu birisi iş yerimde yanlışlıkla bana suç olabilecek bir şeyi gönderdi kanıt niteliği taşıyor. Ancak bir şekilde telefonumu eline alıp bu kısmına çok takılmayın kendisine ait olan tüm mesaj geçmişini sildi. Ben bunu nasıl WhatsApp'dan isteyebilirim ya da geri yükleyebilirim tahminen yedekleme yapmamıştım. O süreç içinde. Ancak WhatsApp databases kısmında bir takım msgstore.db.Crypt14 adında klasörler oluştuğunu fark ettim yani internete yedeklenmemiş olsa bile bu durumdan beni kurtarabilir mi bilmiyorum. Google Drive yedeğim 16 Haziran yazıyor bana ise 21-22 Haziran aralığındaki sohbet geçmişi lazım msgstore-2022-06-21.1.db.Crypt14 yazılı olanın adını değiştirip msgstore.db.Crypt14 yapsam buna erişmem mümkün mü demek bu? Ses kaydı atmıştı buna erişmem lazım çok fazla önem arz ediyor benim için. Aksi taktirde WhatsApp'dan ticket ve benzeri bir durumla bu kişiye ait tüm mesajlaşmamı geri getirmek için yapabileceğim bir şey var mı? Yardımınızı esirgemeyin çok meşgul durumdayım.

SSler
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20220623_091201.jpg
    IMG_20220623_091201.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Telefon root izni varsa eğer , android data dizini için whatsapp uygulamasının key dosyası var bu dosya ile uzantıları crypt14 olan dosyaları açabilirsin, aksi halde bu konuşma kayıt dosyalarını açamazsınız.

Ses kaydı gönderim ve alım işlemi olmuşsa zaten bu dosyaları gördüğünüz database dizi haricinde whatsapp dizindeki mediya klasörüne girip voice ve audio dizinlerini açıp tüm ses kayıt dosyalarını kontrol edebilirsiniz.
 
WhatsApp uygulamasını telefonunuzdan kaldırın. Uygulamayı tekrar kurun ama açmadan önce dahili hafızaya girip WhatsApp isimli klasörü kendiniz oluşturun. İçine media ardından da databases gibi bir ismi olması lazımdı o klasörü açtıktan sonra mesajların silinme tarihinden önceki database dosyasını o klasörün içine atın ardından kurulumu başlatın kendisi tespit edecektir. (Tabi ki WhatsApp'ı silmeden önce bu database dosyalarını başka bir klasöre alın yoksa silinir)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı