WhatsApp üzerinden virüs bulaşır mı?

Malwarebytes ile tarama yapın ama virüs olacağını sanmıyorum. Bir şey indirmediginiz sürece sorun olmaz. Ayrıca sitenin istediği bir izjn vs varsa da vermediyseniz yine sorun olmaz. Malwarebytes bana göre en iyi av/malware tarayıcıdır.
 
Ypmam gereken bir şey var mı?

Hocam IP logger sizin IP adresinizi alıyor ama bir şey olmaz IP adresinizi değiştirmek için kürdan alıp modemin küçük bir kısmı var baktınmı anlarsınız zaten (reset) oraya 25 saniye basılı tutmak bu sayade IP adresi değişir bir sıkıntı olmaz.
 
Arkadaşınıza bunu gönderin.


Sorunuza da gelecek olursak modemi kapatıp geri açın/mobil veriyse mobil veriyi kapatıp açın. Onun dışında bir uygulama indirip kurmadıysanız bir şey olacağını sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla Android sistemler için güncel sürümlerde sadece linke tıklamanız ile etkileyecek böyle bir zafiyet bulunmuyor. Eski sürümlerde vardı, ama günümüzdekinde yok diye biliyorum.
 
Cevap veren herkese teşekkürler site içerisinde herhangi bir linki tıklamamıştım zaten içim rahat olsun diye modemimi resetledim. Bir daha ki sefere iyi bakarım linke :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı