s: Telegram’ın whatsapp’tan farkı nedir?
Telegram, whatsapp’ın aksine kesintisiz eşitmeye sahip bulut tabanlı bir mesajlaşma aracıdır. Sonuç olarak, mesajlarınıza tabletler ve bilgisayarlar da dahil olmak üzere aynı anda birkaç cihazdan erişebilir ve
her biri 2 Gb'a kadar sınırsız sayıda fotoğraf, video ve dosya (belge, ZIP, MP3 vb.) Paylaşabilirsiniz. Ve tüm bu verileri cihazınızda saklamak istemiyorsanız, her zaman
bulutta saklayabilirsiniz.
Telegram, çoklu veri merkezi altyapımız ve şifrelememiz sayesinde çok daha hızlı ve
güvenlidir. Üstelik Telegram'da özel mesajlaşma ücretsizdir ve ücretsiz kalacaktır. Sonsuza kadar reklam yok, abonelik ücreti yok.
API'miz açıktır ve geliştiricilerin kendi Telegram uygulamalarını oluşturmalarını memnuniyetle karşılıyoruz. Ayrıca, herkesin Telegram için özel araçlar oluşturmasına,
herhangi bir hizmeti entegre etmesine ve hatta dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılardan
ödemeleri kabul etmesine olanak tanıyan geliştiriciler için bir
Bot API platformuna da sahibiz.
Ve bu sadece buzdağının görünen kısmı. Daha özel şeyler için
bu paragrafa bakmayı unutmayın.
Telegram'ın sitesinden aldım bu metni. Telegram'ın WhatsApp'tan daha iyi olduğunu ortaya koyuyor fakat benim tercihim signal. Telegram'da çok güven vermiyor bana.