WhatsApp ve Twitter Wi-Fi üzerinden mesaj gitmiyor

Dinozoflar

Hectopat
Selamlar, WhatsApp'a modemin dibindeyken Wi-Fi'dan bağlanıyorum. Fakat mesela 4 mesaj yazıyorum diyelim, ilki hemen gidiyor ama diğer üçünü bekle Allah bekle. Sanki dağ başı bir yerde mobil veriden mesaj göndermeye çalışıyormuşum gibi diğer 3 mesaj kesinlikle çok sonra iletiliyor. Ardından hemen Wi-Fi'ı kapatıp mobil veriye geçiyorum, 4 mesaj da aynı anda tak diye gidiyor. (Arkadaşlar operatör virali falan değil, yanlış anlamayın, gerçekten böyle oluyor :D )

Silip tekrar kurmuştum daha önce, olmamıştı. Bu arada modemde vs sorun yok çünkü YouTube'da vs beklemeden videoyu açıyor. Bazen Twitter'da da Wi-Fi'da iken ana sayfa akışını yenilemiyordu. Sizin de aynısını yaşadığınız oldu mu? Çözümü var mıdır?

Önceden kullandığınız internette böyle sorunlar yaşadınız mı? Ayrıca bu sorunu ne zamandan beri yaşıyorsunuz? Son zamanlarda server çöküyor sürekli bende yaşıyorum. bu arada profil resmine baktığım zaman "sonunda Life is Strange seven biri" dedim. :D

Önceden kullandığınız internette böyle sorunlar yaşadınız mı? Ayrıca bu sorunu ne zamandan beri yaşıyorsunuz? Son zamanlarda server çöküyor sürekli bende yaşıyorum. bu arada profil resmine baktığım zaman "sonunda Life is Strange seven biri" dedim. :D
Yok yahu senelerdir kablonet kullanıyorum (bu arada kendisi istanbulda sık sık çökmekte benim bölgemde). Modem falan da değişmedi. Telefondan girdiğim sosyal medyada ilginç bir durum var bu internetle ilgili.
Hocam bu arada ayıptır söylemesi steamdeki 300 küsür oyundan benim için en özel olanı Life is Strange olabilir...

Yok yahu senelerdir Kablonet kullanıyorum (bu arada kendisi İstanbul'da sık sık çökmekte benim bölgemde). Modem falan da değişmedi. Telefondan girdiğim sosyal medyada ilginç bir durum var bu internetle ilgili.
Hocam bu arada ayıptır söylemesi Steam'deki 300 küsur oyundan benim için en özel olanı Life is Strange olabilir...

Sanıyorum ki bu durum sadece sizin telefonunuzda yaşanmıyor. Müşteri hizmetlerini arayarak bir görüşme yapabilirsiniz, bölgenizdeki internet çökmesi sadece şu an kullandığınız mevcut internette oluyorsa internet değiştirmeyi de deneyebilirsiniz. Ayrıca "sinyal güçlendirici" alarak çözüm bulabilme şansınız da var. (belki müşteri hizmetleri ile daha önce görüşmüşsünüzdür. Ayrıca "sinyal güçlendirici" alacaksanız almışken sağlamından alın. Life is Strange benim için ayrı bir dünya oluşturdu bazen orada yaşıyorum... (eminim ne demek istediğimi anladınız)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı