WhatsApp+ ve WhatsApp Areo güvenilir mi?

Emrebeyx

Hectopat
WhatsApp+ Plus ve WhatsApp areo güvenilir mi?

Bence değildir. Tabii ki kullanıp kullanmamak sana kalmış fakat ben çok da güvenli olduğunu düşünmüyorum

Instagram Aero kullanıyorum, herhangi bir zararını görmedim.

Ne kadar güvenilirdir, verilerimizi çalıyor mudur bilmiyorum. Çalsa da umrumda değil zaten, TikTok'tan fazla çalıyor olamaz.

Bende güvenli olduğunu düşünmüyorum.

Kullanıcıları bulunuyor. Fakat ben güvenli bulmuyorum özellikle WhatsApp+ denen şeyi son derece güvensiz buluyorum.
Tavsiye etmiyorum.
Normal Instagram ve WhatsApp amacına uygun şekilde çalışıyorken bu gibi bilinmeyen uygulamalara gerek yok bence.

Gayet güvenli uzun sene kullandım yapan arkadaş Türk ve kaynak kodlara kadar video ile anlatıp bakabilirsiniz diyor, kısacası herhangi bir bilgi sızıntısı vs. yok herşeyi açık orta da detaylı şekil de bakarsan araştırırsan görürsün. Ön yargılı olmayalım.
Edit: Ama pek tavsiye etmem özellikleri aktif ettiğin sırada çoğu bildirim geç düşüyor hatta 1 gün bile sürüyor birinin mesajının gelmesi felan. Uygulamanın verdiği özelliklerin en önemlileri stabil çalışmıyor o yüzden sadece tavsiye etmem.

Ben kurdum ve bayağı bir indirmesi var bu uygulamanın en çok tanınan bir uygulamadır.

Veri sızıntısı yok mu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
al izle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…