WhatsApp Web için neden telefon lazım?

Azulaa

Hectopat
Katılım
8 Eylül 2020
Mesajlar
4.291
Makaleler
3
Çözümler
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
WhatsApp Web için telefonun şarjının olması ve internete bağlı olması lazım. Neden? Kodu okuttuktan sonra telefonla işimizin bitmesi gerekmez mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım "Neden WhatsApp Web kullanamıyorum?" diyorsun. Tüm olay telefon üzerinden dönüyor çünkü. Güvenlik zımbırtıları falan çalışıyor. Bilinen güvenlik durumu olarak o bilgisayar birinin eline geçebilir, halka açık bir yerde giriş yaparsınız ve orada açık kalabilir vb. şeyler yüzünden telefona her zaman ihtiyacın var.
 
Sanırım "neden WhatsApp web kullanamıyorum?" Diyorsun. Tüm olay telefon üzerinden dönüyor çünkü. Güvenlik zımbırtıları falan çalışıyor. Bilinen güvenlik durumu olarak o bilgisayar birinin eline geçebilir, halka açık bir yerde giriş yaparsınız ve orada açık kalabilir vb. şeyler yüzünden telefona her zaman ihtiyacın var.

Bağlı hesaplar telefondan görünüyor ve kapatabiliyorsunuz. Kapattığınızda o cihazdan girmek için tekrar kodu okutması lazım. Kodu okuttuktan sonra neden telefona ihtiyaç var. Şarjınız az diyor bir de. Sanane benim şarjımdan!
 
Son düzenleme:
Güvenlik gereği öyle yapıyorlar. Server ile iletişim telefondan gerçekleşiyor ardından veriyi bilgisayara yolluyor. Yani

Mesaj atarsan: Bilgisayar > Telefon > Server // iletir // ilettikten sonra iletildi bilgisi > Telefon > Bilgisayar
şeklinde ilerliyor.
Telefonlar internet aleminde kişinin kimliği gibi bir şey artık. O yüzden.
 

Geri
Yukarı