Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.003 Makaleler 18 Çözümler 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #11 bybakir42 dedi: İnternetle alakası olmadığını biliyorum hocam, yukarıda internetinizde sorun olmadığından emin misiniz dendiği için paylaştım Genişletmek için tıkla... Üstünkörü okumuştum hocam, kusura bakmayın.
bybakir42 dedi: İnternetle alakası olmadığını biliyorum hocam, yukarıda internetinizde sorun olmadığından emin misiniz dendiği için paylaştım Genişletmek için tıkla... Üstünkörü okumuştum hocam, kusura bakmayın.
B bybakir42 Kilopat Zamanın Tanığı İnternet Kurdu Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 1.028 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #12 Crownguard dedi: Üstünkörü okumuştum hocam, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam
Crownguard dedi: Üstünkörü okumuştum hocam, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam
aimhack Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 409 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #13 bybakir42 dedi: Microsoft Store'dan indirdiğim uygulamayı kullanıyorum, mesajlar 1 dakikada yükleniyor ama resim gönderiyorum 1dk civarı da o sürüyor uygulamayı kapatıp açıyorum vs. vs. İnternetim de aşağıdaki şekilde: Eki Görüntüle 2001871 Genişletmek için tıkla... Hocam değerler gayet yüksek günde 500 600 mesaj civarı yazıyorsanız yavaş senkronize etmesi normaldir ama bana gene de bir sorun var gibi geldi.
bybakir42 dedi: Microsoft Store'dan indirdiğim uygulamayı kullanıyorum, mesajlar 1 dakikada yükleniyor ama resim gönderiyorum 1dk civarı da o sürüyor uygulamayı kapatıp açıyorum vs. vs. İnternetim de aşağıdaki şekilde: Eki Görüntüle 2001871 Genişletmek için tıkla... Hocam değerler gayet yüksek günde 500 600 mesaj civarı yazıyorsanız yavaş senkronize etmesi normaldir ama bana gene de bir sorun var gibi geldi.