4 441401 Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar QR kod sadece bu bilgisayarda böyle gözüküyor ne yapabilirim? Kaspersky kapayıp denedim yine olmadı. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (23).png 308,9 KB · Görüntüleme: 112 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2021
Arkadaşlar QR kod sadece bu bilgisayarda böyle gözüküyor ne yapabilirim? Kaspersky kapayıp denedim yine olmadı.
neorist Decapat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #2 441401 dedi: Arkadaşlar QR kod sadece bu bilgisayarda böyle gözüküyor ne yapabilirim? Kaspersky kapayıp denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Farklı bir internet tarayıcısı deniyebilir misiniz? Eğer internet tarayıcınızda sıkıntı yoksa bilgisayar ile alakalı bir sorun olabilir. İyi forumlar. Chrome dışında önerdiğim internet tarayıcıları şunlar; Opera ve GX sürümü, Brave. Artı 0 Eksi
441401 dedi: Arkadaşlar QR kod sadece bu bilgisayarda böyle gözüküyor ne yapabilirim? Kaspersky kapayıp denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Farklı bir internet tarayıcısı deniyebilir misiniz? Eğer internet tarayıcınızda sıkıntı yoksa bilgisayar ile alakalı bir sorun olabilir. İyi forumlar. Chrome dışında önerdiğim internet tarayıcıları şunlar; Opera ve GX sürümü, Brave.
480164 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 26 19 Aralık 2021 #3 PC'yi yeniden başlat. Artı 0 Eksi
KS KS 4 441401 Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Aralık 2021 #4 480164 dedi: PC'yi yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Hep böyle hocam. neorist dedi: Farklı bir internet tarayıcısı deniyebilir misiniz? Eğer internet tarayıcınızda sıkıntı yoksa bilgisayar ile alakalı bir sorun olabilir. İyi forumlar. Chrome dışında önerdiğim internet tarayıcıları şunlar; Opera ve GX sürümü, Brave. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı hocam. Artı 0 Eksi
480164 dedi: PC'yi yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Hep böyle hocam. neorist dedi: Farklı bir internet tarayıcısı deniyebilir misiniz? Eğer internet tarayıcınızda sıkıntı yoksa bilgisayar ile alakalı bir sorun olabilir. İyi forumlar. Chrome dışında önerdiğim internet tarayıcıları şunlar; Opera ve GX sürümü, Brave. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı hocam.