WhatsApp Web'e girince Zoom ekranı açılıp kapanıyor

Enessavass

Centipat
Daha fazla  
Zoom üzerinde canlı toplantıdayken WhatsApp Webe girdiğimde Zoom ekranı kısa süreli olarak açılıp kapanıyor. Bunun nedeni nedir, yardımcı olabilir misiniz?

Zoom bir "bana bak başkasına bakma" uyarısı verip kafanızı kendisine çekiyormuş gibi düşünün. Aynen öyle yapıyor. Çözümü yok herkeste var bu sorun (en azından benim arkadaşlarımda ve ben de) Ayrıca hoş geldiniz.

Zoom bir "bana bak başkasına bakma" uyarısı verip kafanızı kendisine çekiyormuş gibi düşünün. Aynen öyle yapıyor. Çözümü yok herkeste var bu sorun (en azından benim arkadaşlarımda ve ben de) ayrıca hoş geldiniz.

Fakat bende eskiden yoktu bu olay dün format attım bilgisayarıma ve bugün başladı.

Bilmiyorum fakat her zaman olan bir şey. Bir etkinlik vesaire olduğu zaman Zoom'da ekranı öne getiriyor.

Evet ekran paylaşan kişi ekrana bir şey yazıp çizdiğinde böyle oluyor ve çok sinir bozucu.
Bilmiyorum fakat her zaman olan bir şey. Bir etkinlik vesaire olduğu zaman Zoom'da ekranı öne getiriyor.

Tekrar format atsam düzelir mi acaba o problem çok sinir bozucu eskiden sadece wp web de yapıyordu artık her sekme de yapıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı